Μεξικό: 32χρονη δασκάλα είχε σεξουαλικές σχέσεις με 2 μαθητές της!

  • Η 32χρονη δασκάλα μαζί με τον 16χρονο πήγαν σπίτι της, όπου του έκανε στοματικό σεξ…
  • Η 32χρονη έκανε σεξ με τον άλλο μαθητή την ημέρα των γενεθλίων της στο σπίτι της αδελφής της…

Διαστάσεις… επιδημίας παίρνουν τα περιστατικά νεαρών γυναικών εκπαιδευτικών που κατηγορούνται ότι είχαν συνάψει σεξουαλικές σχέσεις με ανήλικους μαθητές τους.

Τελευταίο κρούσμα, μία δασκάλα από το Τέξας η οποία συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη διότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με δύο μαθητές της, ηλικίας 16 και 18 ετών.

Η 32χρονη Lynn Burge, η οποία δίδασκε στο Muenster High School, κατηγορείται ότι έστειλε πέντε γυμνές φωτογραφίες της στον ανήλικο μαθητή της μέσω Snapchat.

Σύμφωνα με το News 12, η δασκάλα μαζί με τον 16χρονο πήγαν σπίτι της, όπου του έκανε στοματικό σεξ. Πριν από την σεξουαλική συνεύρεση, είχαν πιεί αλκοόλ, σύμφωνα με το ένταλμα σύλληψης.

Οι αστυνομικοί μίλησαν με τον ανήλικο, ο οποίος ανέφερε ότι πήγαν στο σπίτι της δασκάλας του για να κάνουν σεξ, αλλά τόνισε ότι η οικογένεια της Burge απουσίαζε.

Η δασκάλα υποστηρίζει ότι δεν θυμάται αν έκανε ή όχι σεξ γιατί είχε μεθύσει.

Η Burge, είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά. Εκτός από την σχέση με τον 16χρονο, αντιμετωπίζει κατηγορίες και για τη σύναψη σεξουαλικών σχέσεων με έναν 18χρονο μαθητή της.

Η 32χρονη έκανε σεξ με τον 18χρονο την ημέρα των γενεθλίων της τον περασμένο Μάρτιο στο σπίτι της αδελφής της. Ο 18χρονος αποκάλυψε ότι έκαναν σεξ χωρίς προφυλάξεις.

Η εκπαιδευτικός παραιτήθηκε από τη θέση της στο σχολείο την περασμένη εβδομάδα, ενώ αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 50 ετών.

Check Also

Διάσημη blogger εξηγεί γιατί είναι… παρθένα στα 32 της!  (Video)

Share Twitter Παρθένος στα 32; Κι όμως μια vegan YouTuber αποκαλύπτει πως δεν έχει κάνει …

Για πρώτη φορά μέλισσες στην Αυστρία και ψάρια στην Ελβετία «επικοινώνησαν» μεταξύ τους

Share Twitter Όμως σε ένα ευφάνταστο πείραμα, Ευρωπαίοι επιστήμονες χρησιμοποίησαν ρομπότ ως μεσάζοντες για να …