Μήπως η ΑΗΚ, λειτουργεί με τον «αυτόματο πιλότο»;

Εδώ και μερικές μέρες, αρκετά παράπονα φθάνουν κοντά μας από πολίτες στην Επαρχία Λευκωσίας, τα οποία αφορούν τους τελευταίους λογαριασμούς της ΑΗΚ.

Αρκετοί κάτοικοι από την Επαρχία Λευκωσίας, έκπληκτοι, πήραν τους λογαριασμούς της ΑΗΚ στους οποίους αναγράφεται διπλάσια και τριπλάσια κατανάλωση.

Γιατί άραγε;

Η εξήγηση είναι απλή: Κάποιοι υπάλληλοι της Αρχής ηλεκτρισμού, απλά δεν μπήκαν στο κόπο να καταγράψουν επί τόπου την κατανάλωση και χρέωσαν βάσει προηγούμενων λογαριασμών.

Γιατί όμως; Μήπως έχει αλλάξει κάτι στη καταγραφή κατανάλωσης; Μήπως έκαναν απεργία; Πάντως για απεργία δεν ενημερωθήκαμε….

Είναι λυπηρό, ένας μεγάλος οργανισμός όπως η ΑΗΚ, να λειτουργεί με τον «αυτόματο πιλότο»…

Οι ευθύνες είναι μεγάλες και κάποιοι πρέπει να λογοδοτήσουν.

Δεν μπορεί ένας πολίτης να πληρώνει διπλάσιο και τριπλάσιο ποσό κατανάλωσης γιατί κάποιοι υπάλληλοι δεν έκαναν τη δουλειά τους.

Εκτός εάν κάποιοι πιστεύουν ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι που δύσκολα τα βγάζουν πέρα και μπορούν να «πετάξουν» 200 και 300 ευρώ παραπάνω σε ένα λογαριασμό…..

Δυστυχώς δεν ζούμε όλοι, στην ευμάρεια…

Και δεν μπορείς να βρεις και το δίκιο σου….

Εάν κάποιος δοκιμάσει να πάρει τηλέφωνο για να ενημερωθεί για τον λογαριασμό του, αυτό είναι ακατόρθωτο. Δεν απαντά κανείς….

Ας ελπίσουμε ότι θα ενημερωθούν οι αρμόδιοι και θα λάβουν τα απαραίτητα μέτρα…

 

Check Also

Φάκελος της Κύπρου: Οι μαρτυρίες και οι μισές αλήθειες

Share Twitter Φάκελος της Κύπρου: Οι μαρτυρίες και οι μισές αλήθειες Πώς οι πρωταίτιοι συντονίστηκαν …

Ανασχηματισμός: Αυτοί που έμειναν εκτός….

Share Twitter Ποικίλες αντιδράσεις έφερε ο πρόσφατος ανασχηματισμός. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αιφνιδίασε σχεδόν τους …