Αστρολογία: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Τι να κάνετε τη Δευτέρα και την Τρίτη; Όσο το δυνατόν λιγότερα. Χαθείτε μέσα στις σκέψεις σας. Ζητήστε παραπάνω χρόνο για κάθε έγγραφο που χρειάζεται την υπογραφή σας. Κοιμηθείτε μέσα στην ημέρα αν θέλετε. Θα κάψετε αρκετές θερμίδες την Τετάρτη και την Πέμπτη, συναρπαστικές ημέρες και οι δύο, για ολόκληρη την εβδομάδα.

Η Παρασκευή και το Σάββατο (η υπομονή και η σταθερότητα είναι κύρια θέματα) σάς βάζουν ξανά σε πιο αργούς ρυθμούς, αλλά και πάλι, όχι για πολύ: Όλα εξελίσσονται γρήγορα την Κυριακή. Συμπεριλαμβανομένης της ερωτικής σας ζωής. Αν είστε ελεύθεροι, περιμένετε εξελίξεις.

Ταύρος

Οι φίλοι σας είναι καταπληκτικοί και θα χαρούν να σας βοηθήσουν. Αν κάτι σας βαραίνει, η Δευτέρα και η Τρίτη προσφέρουν πολλές ευκαιρίες για να κάνετε κάτι γι’ αυτό. Αφαιρέστε αυτό το βάρος από πάνω σας, ανοιχτείτε. Την Τετάρτη και την Πέμπτη θα τρέχετε βιαστικά πέρα δώθε –ασυνήθιστο για σας– για να βρείτε χρόνο να συζητήσετε με τους φίλους σας.

Αλλά την Παρασκευή και το Σάββατο, θα μπορέσετε εύκολα να συνδεθείτε μαζί τους. Και η ερωτική σας ζωή κυλάει αβίαστα αυτές τις μέρες. Κάποιος θα σας πει κάτι εξαιρετικά κολακευτικό την Κυριακή.

Δίδυμοι

Οι ερωτήσεις που έχετε σχετικά με την καριέρα σας δεν θα πάνε πουθενά. Η τωρινή αβεβαιότητα είναι απλώς η πιο πρόσφατη εκδήλωση ενός πολύ βασικού θέματος, γι’ αυτό μην αγχώνεστε για τις λεπτομέρειες. Επικεντρωθείτε στη δημιουργικότητα – και στη διασκέδαση… Και λίγο πολύ όλα θα μπουν στη θέση τους στο τέλος!

Την Τετάρτη και την Πέμπτη, ζητήστε τη συμβουλή στενών σας φίλων και ενίοτε γνωριμιών σας (γιατί όχι;). Και έπειτα, την Παρασκευή και το Σάββατο, δείξτε στον κόσμο το ποιόν σας. Η Κυριακή δεν είναι η ιδανική ημέρα για να κάνετε δουλειές, αλλά θα συναντήσετε πολλούς.

 Καρκίνος

Το μυαλό σας περιπλανάται τη Δευτέρα και την Τρίτη και καταλήγει στα πιο αστεία μέρη. Αυτό είναι, είτε το πιστεύετε είτε όχι, παραγωγικό. Αυτές οι ονειροπολήσεις φέρνουν και πολύ ωραίες ιστορίες, επίσης. Είστε πολύ συντονισμένοι με τους άλλους. Όμως την Τετάρτη και την Πέμπτη, όσο κοινωνικοί κι αν θέλετε να είστε, θα είναι καλύτερο να κάνετε πράγματα μόνοι σας.

Αν καταλήξετε σε κάποια παρέα, φροντίστε να σκέφτεστε πριν μιλήσετε. Η Παρασκευή και το Σάββατο φέρνουν καλά νέα σχετικά με την οικογένεια και, καθώς η διάθεσή σας φτιάχνει το Σαββατοκύριακο, γίνεστε πιο εξωστρεφείς και παρορμητικοί απ’ ότι συνήθως.

 Λέων

Η διαίσθησή σας είναι κορυφαία στην αρχή της εβδομάδας, όπως και η ικανότητά σας να ακούτε. Μαζί, θα σας βγάλουν από μια δύσκολη κατάσταση. Καθώς προετοιμάζεστε για να πάρετε μια σημαντική απόφαση, στηριχτείτε στους φίλους σας για να φωτίσουν όψεις που δεν είχατε εξετάσει. Απολαμβάνετε να μαθαίνετε νέα πράγματα –ακόμα κι αν είναι νέα και πιθανώς ντροπιαστικά για τον εαυτό σας.

Την Παρασκευή και το Σάββατο, όλη η προσοχή στρέφεται πάνω σας για κάποιο θέμα που δεν σκεφτήκατε ποτέ ότι είναι σημαντικό. Περνάτε το υπόλοιπο του Σαββατοκύριακου χαρούμενοι γι’ αυτό.

 Παρθένος

Ποτέ δεν ξέρετε τι συμβαίνει στη ζωή κάποιου άλλου. Αν έχετε την παρόρμηση να κριτικάρετε έναν φίλο τη Δευτέρα ή την Τρίτη, σκεφτείτε ότι μπορεί να μην ξέρετε ολόκληρη την ιστορία. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, όσο χαρούμενοι κι αν είστε, οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας είναι βεβιασμένες και μπορεί να καταλήξετε σε μια κατάσταση εκνευρισμού. Αλλά δεν χρειάζεται να αφήσετε τα θέματα της δουλειάς να καταστρέψουν τα σχέδια σας για το Σαββατοκύριακο.

Την Παρασκευή και το Σάββατο, εσείς και το ταίρι σας τα πάτε πολύ καλά. Το δείπνο του Σαββάτου είναι η αποκορύφωση του Σαββατοκύριακου, αλλά και η Κυριακή έχει καταπληκτικές προοπτικές.

Ζυγός

Ακόμα κι αν έχετε ένα εκατομμύριο πράγματα να κάνετε, το βλέμμα σας είναι στραμμένο στον κόσμο γύρω σας. Και όταν βλέπετε κάτι όμορφο, το δείχνετε στους φίλους σας. Είναι απόλαυση η παρέα σας αυτές τις μέρες, κι αυτό εξηγεί τον λόγο που στα μέσα της εβδομάδας κάποιος είναι κολλημένος πάνω σας. Μπορεί να μην είναι θέμα ερωτικό, μπορεί να είναι επαγγελματικό.

Έχετε τη δύναμη να κάνετε την Πέμπτη είτε υπέροχη είτε απαίσια –πάνω κάτω εξαρτάται από εσάς. Αλλά η Παρασκευή και το Σάββατο θα είναι υπέροχες ό,τι κι αν κάνετε. Η έλξη, τα ζευγάρια και η ευγένεια έχουν έντονη παρουσία. Την Κυριακή, η ενέργεια σας φτάνει ταβάνι.

Σκορπιός

Η Δευτέρα και η Τρίτη είναι ονειρικές και υπέροχες. Το μοτίβο του ονείρου είναι ιδιαίτερα εύστοχο, πρέπει απλώς να ευχηθείτε κάτι να γίνει αληθινό και ξαφνικά θα είναι. Ερωτικά, ποτέ δεν ήσασταν καλύτερα. Είναι σπάνιο για τη σφαίρα της φαντασίας να επιβάλλεται τόσο τέλεια στην πραγματική ζωή.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη επιστρέφετε στην πραγματικότητα. Όχι ότι είναι άσχημες ημέρες, αλλά θα χρειαστεί να σηκώσετε, δυστυχώς, το δαχτυλάκι σας. Την Παρασκευή και το Σάββατο, δεν είναι όλα τέλεια στην ερωτική σας ζωή αλλά δεν καταστρέφονται κιόλας. Αντιμετωπίστε τα θέματα που έχετε μπροστά σας. Έπειτα, την Κυριακή, χαλαρώστε.

Τοξότης

Μια ιστορία που σας λέει κάποιος απ’ το παρελθόν του τη Δευτέρα σας κάνει να σκέφτεστε το δικό συναισθηματικά πλούσιο παρελθόν. Δείτε πόσο μακριά έχετε φτάσει! Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζετε τώρα είναι τίποτα μπροστά σε αυτές που έχετε ήδη προσπεράσει. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, τίποτα δεν μπορεί να μπει στον δρόμο των απίστευτων ταλέντων σας.

Επιπλέον, μια ερωτική ιστορία θα απασχολήσει τα βράδια σας! Οι απαιτήσεις της Παρασκευής και του Σαββάτου είναι εύκολα εφικτές. Δείξτε το ταλέντο σας στην επικοινωνία και όλα θα πάνε καλά. Την Κυριακή, τα λόγια κυριαρχούν της δράσης παραδόξως.

Αιγόκερως

Υπάρχουν πολλοί καινούριοι τρόποι να εκφραστείτε. Βρείτε μια νέα τακτική τη Δευτέρα και την Τρίτη. Γράψτε ένα ποίημα. Ένα τραγούδι. Το να βρείτε έναν νέο τρόπο να επικοινωνήσετε με το ταίρι σας, δεν θα σας κάνει μόνο να έρθετε πιο κοντά αλλά και θα τους κολακεύσει πολύ. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, η δημιουργικότητα δεν θα σας χρησιμεύσει πολύ για να λύσετε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα.

Αλλά η Παρασκευή και το Σάββατο είναι φτιαγμένες για δημιουργία και για έρωτα. Μετά από μια σειρά διασκεδαστικών δραστηριοτήτων το Σάββατο (πεζοπορία; βόλτα στην πόλη; οδήγηση στο βουνό;), περάστε την Κυριακή λέγοντας σε αυτό το άτομο πώς νιώθετε πραγματικά.

 Υδροχόος

Ξαφνικά δεν έχετε πολλή υπομονή μπροστά στις αξίες των άλλων. Όχι ότι δεν εκτιμάτε τις γνώμες τους, απλώς έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που επικεντρωθήκατε σε αυτά που είναι σημαντικά για εσάς. Τροφή για σκέψη για τη Δευτέρα και την Τρίτη. Η Τετάρτη σας στέλνει σε πολύ πιο αφηρημένα εδάφη. Εξελιγμένες ιδέες, ανθρωπισμός, ανακάλυψη νέων εκδηλώσεων – όλα αυτά έχετε στο μυαλό σας την Πέμπτη.

Η Παρασκευή και το Σάββατο είναι πιο πεζές και προσανατολισμένες στην οικογένεια (όχι ότι οι οικογένειες δεν είναι όμορφες και συναρπαστικές με τον δικό τους τρόπο). Και η Κυριακή είναι απρόσμενα ρομαντική.

Ιχθύες

Κακομάθετε τον εαυτό σας τη Δευτέρα. Μέρος του να καταλάβετε τι θέλετε είναι να πάρετε αυτό που θέλετε και να δείτε αν σας αρέσει. Γι’ αυτό κάντε λίγη έρευνα. Την Τρίτη, ξεκινάτε τη δουλειά με μια νέα ανάθεση που μπορεί να μεταμορφώσει την οπτική σας για τα πάντα. Η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι λιγότερο ξεκάθαρες ημέρες, σχετικά: Το καμουφλάρισμα και τα σύννεφα παρουσιάζονται μεταφορικά.

Αλλά ένα σπιτικό γεύμα το βράδυ της Παρασκευής σας βάζει ξανά στο δρόμο σας. Το Σάββατο είναι ημέρα μαλακών μαξιλαριών, πουλιών που τραγουδούν, χειρόγραφων σημειωμάτων και ρομαντισμού. Η Κυριακή; Η ιδανική ημέρα για να κοιμηθείτε ως αργά και περισσότερα από τα χθεσινά.