«Λουκέτο» σε μπυραρία που λειτουργούσε χωρίς άδεια

«Λουκέτο» σε μπυραρία που λειτουργούσε χωρίς άδεια

Διάταγμα αναστολής της λειτουργίας υποστατικού, εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, μετά από αίτημα που υπέβαλε η Αστυνομία, σε σχέση με υπόθεση λειτουργίας του υποστατικού χωρίς άδεια από την αρμόδια Αρχή, καθώς και παρακοής Δικαστικού διατάγματος.

Πρόκειται για μπυραρία στο Παραλίμνι, όπου κατά τη διάρκεια πρόσφατων ελέγχων από μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου και του ΟΠΕ Αμμοχώστου, επανειλημμένα διαπιστώθηκε ότι το υποστατικό λειτουργούσε χωρίς την απαραίτητη άδεια από την αρμόδια Αρχή. Διαπιστώθηκε επιπρόσθετα ότι στο υποστατικό εκθέτονταν και πωλούνταν οινοπνευματώδη ποτά, επίσης χωρίς την απαραίτητη άδεια από την αρμόδια Αρχή.

Μετά και την καταχώρηση υποθέσεων για εκδίκαση από το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, η Αστυνομία, μέσω του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου, υπέβαλε στις 11 Αυγούστου, αίτημα στο Δικαστήριο, για έκδοση διατάγματος προσωρινής αναστολής της λειτουργίας του υποστατικού, μέχρι την εκδίκαση τους. Το Δικαστήριο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας, ωστόσο σε έλεγχο που ακολούθησε διαπιστώθηκε από τα μέλη της Αστυνομίας ότι το υποστατικό βρισκόταν σε λειτουργία κατά παράβαση του Δικαστικού διατάγματος προσωρινής αναστολής της λειτουργίας του.

Η Αστυνομία προχώρησε σε καταχώρηση για εκδίκαση νέας υπόθεσης λειτουργίας του υποστατικού χωρίς την απαραίτητη άδεια από την Αρμόδια Αρχή, καθώς και υπόθεσης παρακοής του Δικαστικού διατάγματος, ενώ παράλληλα υπέβαλε νέο αίτημα στο Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, για έκδοση διατάγματος αναστολής της λειτουργίας του υποστατικού.

Μετά από ακροαματική διαδικασία και αφού το Δικαστήριο εξέτασε το αίτημα της Αστυνομίας, εξέδωσε σήμερα απόλυτο διάταγμα αναστολής της λειτουργίας του υποστατικού.

Check Also

Ελεγκτική Υπηρεσία: Τι αναφέρει για τη διαπραγμάτευση με Ryanair

Ανακοίνωση Ελεγκτικής Υπηρεσίας αναφορικά με την Έκθεσή της για τη διαδικασία εξεύρεσης στρατηγικού επενδυτή για …

Σχέδιο Χορηγιών για αντικατάσταση ηλεκτρικών συσκευών – Όλες οι λεπτομέρειες

Σχέδιο Χορηγιών για αντικατάσταση ηλεκτρικών συσκευών σε κατοικίες ευάλωτων καταναλωτών ηλεκτρικής ενέργειας Σε συνέχεια των …