Λιάγκας κατά Γερονικολού: «Σε λίγο θα καταλύσουμε και τον θεσμό της οικογένειας»

Η Κατερίνα Γερονικολού παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη, στην οποία ανέφερε ότι δεν μαγειρεύει, αφού δεν της αρέσει, ενώ μάλιστα χαρακτήρισε με χιούμορ τον εαυτό της «ακαμάτρα». Το συγκεκριμένο, απόσπασμα των δηλώσεών της προβλήθηκε στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», όπου και σχολιάστηκε.

Η Ελένη Τσολάκη τόνισε πως «δεν είναι ωραία πράγματα αυτά! Μην τα λέτε σαν να είναι κάτι το φυσιολογικό. Το φυσιολογικό είναι τα νέα κορίτσια, ανάλογα με τις υποχρεώσεις τους, να μπαίνουν 2-3 φορές την εβδομάδα στην κουζίνα». Έπειτα, τον λόγο πήρε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος σχολίασε τα λεγόμενα της ηθοποιού.

«Να πω κάτι επειδή εμείς είμαστε πιο πατροπαράδοτοι. Στο πλαίσιο του πολιτικά ορθού μαγειρεύουμε όλοι, πλένουμε όλοι, σφουγγαρίζουμε όλοι και πλέον το έχουμε αποδεχτεί. Από την άλλη, όμως, εμείς που είμαστε και λίγο παλαιάς κοπής αρσενικά, θέλουμε να αισθανθούμε όμορφα όταν οι γυναίκα μας θα μας κάνει ένα ωραίο φαγητό. Είναι ωραίο, όταν μια γυναίκα μαγειρεύει και το κάνει με την καρδιά της. Δεν είναι υποχρεωμένη να το κάνει. Αυτά που ξέρουμε και είναι πατροπαράδοτα και όμορφα μην τα ξεχάσουμε στο πλαίσιο του πολιτικά ορθού. Δηλαδή σε λίγο θα καταλύσουμε και τον θεσμό της οικογένειας».

Δείτε το βίντεο:

Check Also

Νικόλας: Ισχυρό ΔΗΚΟ σημαίνει Καθαρή Αλλαγή – Παρουσίαση υποψηφίων (ΒΙΝΤΕΟ)

Share Twitter «Ισχυρό Δημοκρατικό Κόμμα σημαίνει Καθαρή Αλλαγή», τόνισε στο μήνυμά του ο πρόεδρος του …

Η 25χρονη Dua Lipa είναι έγκυος; (photo)

Share Twitter Από το βράδυ της Τετάρτης κυκλοφορεί η φήμη στο διαδίκτυο ότι η Dua …