Λάρνακα: 5ημερη κράτηση σε 50χρονο για κατοχή ναρκωτικών

Διάταγμα κράτησης 5 ημερών, εξέδωσε σήμερα το  Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας  εναντίον 50χρονου από τη Λάρνακα για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, προμήθειας σε άλλο πρόσωπο, κατοχής με σκοπό τη προμήθεια σε άλλο πρόσωπο, κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Β και προμήθειας από άλλο πρόσωπο, ποσότητας 23 γραμμαρίων πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης.

Η σύλληψη έγινε από την ΥΚΑΝ χθες βράδυ κατόπιν πληροφορίας και ανεύρεσης στο αυτοκίνητο του 50χρονου 3 γραμμαρίων πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης και 370 ευρώ, που πιστεύεται ότι είναι προϊόν διακίνησης ναρκωτικών.

Σε έρευνα στο σπίτι του εντοπίστηκαν από την ΥΚΑΝ 20 γραμμάρια πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, μια ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 2,750 ευρώ που πιστεύεται ότι είναι προϊόν διακίνησης ναρκωτικών.

Ο 50χρονος έδωσε κάποιους ισχυρισμούς αναφορικά με την πράσινη ξηρή φυτική ύλη κάνναβη και το μεγάλο χρηματικό ποσό που εντοπίστηκαν στην κατοχή του και τέθηκε υπό κράτηση.

Σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε διάταγμα πενθήμερης κράτησης του.

Check Also

Koινές  ευρωπαϊκές επιχειρήσεις για την πάταξη της εμπορίας προσώπων

Koινές  ευρωπαϊκές επιχειρήσεις για την πάταξη της εμπορίας προσώπων Μεταξύ των ημερομηνιών 24-30/10/2022 διενεργήθηκαν κοινές …

Δεκτή η έφεση του Γ. Εισαγγελέα της Δημοκρατίας για αύξηση ποινής σε θανατηφόρο τροχαίο

Δεκτή η έφεση του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας για αύξηση ποινής σε θανατηφόρο τροχαίο στην …