Λάρνακα: Σύλληψη 48χρονου υπαλλήλου του Νοσοκομείου για υπόθεση κλοπής

Σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από δημόσιο λειτουργό και δημόσιας βλάβης, η αστυνομία Λάρνακας προέβη στη σύλληψη  48χρονου  από τη Λάρνακα, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο 48χρονος λίγο μετά τις 04.30 σήμερα τα ξημερώματα κατήγγειλε ότι ενώ βρισκόταν στην εργασία του, ως υπάλληλος στο γραφείο εγγραφής ασθενών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, άγνωστος άνδρας που φορούσε μαύρη κουκούλα στο κεφάλι, εισήλθε από την πλαϊνή πόρτα του κτιρίου και προέταξε εναντίον του πιστόλι.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο άγνωστος ζήτησε από τον 48χρονο χρήματα και τον έσπρωξε στο έδαφος. Στη συνέχεια ο 48χρονος, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά του, άνοιξε το χρηματοκιβώτιο και έδωσε στον άγνωστο άνδρα χρηματικό ποσό, ύψους 3.980 ευρώ, από τις εισπράξεις.

Κατά την αξιολόγηση της μαρτυρίας του 48χρονου ηγέρθηκαν υποψίες στην Αστυνομία ως προς την γνησιότητα της. Ο άνδρας στη συνέχεια συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σημειώνεται ότι στο χώρο του Τμήματος Πρώτων Βοηθειών του νοσοκομείου δεν υπάρχει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Ο 48χρονος εργάζεται στο συγκεκριμένο πόστο εδώ και δύο χρόνια.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

Check Also

Με πολύχρωμα μπαλόνια «αποχαιρέτησαν» τον μικρό Λάμπρο

Τελέστηκε στον Ιερό Μητροπολητικό Ναό Παναγίας Ευαγγελίστριας Ιδαλίου, η κηδεία του μικρού Λάμπρου Καλλένου, του …

Φθινοπωρινός καύσωνας: Κίτρινη προειδοποίηση για 40άρια αύριο

Φθινοπωρινός καύσωνας: Κίτρινη προειδοποίηση για 40άρια αύριο Η Μετεωρολογική Υπηρεσία, εξέδωσε κίτρινη προειδοποίηση για πολύ …