Κ.Ε: Ο κ. Κυπριανού εδώ και μήνες συκοφαντεί τον ΠτΔ

Ο κ. Κυπριανού εδώ και μήνες συκοφαντεί τον ΠτΔ ανέφερε σε γραπτή απάντησή του στον ΓΓ του ΑΚΕΛ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος

«Mε σημερινή δήλωσή του ο Γ.Γ. του ΑΚΕΛ κ. Άντρος Κυπριανού επικρίνει και πάλι για “υβριστική επίθεση ενάντια στο ΑΚΕΛ”.

Δεν είναι όμως ο κ. Κυπριανού εκείνος που την περασμένη Κυριακή εκστόμισε τη μεγαλύτερη ύβρη που μπορεί να υπάρξει στην πολιτική, κατηγορώντας ψευδώς και δυσφημίζοντας σκαιότατα τον Πρόεδρο ότι μαζί με την Τουρκία «έθεσε θέμα δυο κρατών»; Πρόκειται για ύβριν η οποία πέραν από την αδίστακτη συκοφάντηση του προσώπου του Προέδρου προσβάλλει συλλήβδην και ζημιώνει την ελληνοκυπριακή πλευρά.

Αυτό κάνει εδώ και μήνες: δεν διστάζει, για λόγους ευτελούς κομματικού συμφέροντος, όχι μόνο να συκοφαντεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αλλά και να διαβάλλει τις θέσεις της ελληνοκυπριακής πλευράς. Σπεύδει συστηματικά να επιμερίζει και να μειώνει τις ευθύνες της Τουρκίας –αν δεν τη δικαιολογεί κιόλας- προκειμένου να αποδίδει ευθύνες στον Πρόεδρο.

Την Κυριακή έχουμε Ευρωεκλογές. Όμως μέσα σε δήλωση 582 λέξεων ο κ. Κυπριανού εκτός από επιθέσεις στον Πρόεδρο και την Κυβέρνηση, δεν λέει ούτε μια λέξη για τις εκλογές και τις ευρωπαϊκές πολιτικές. Αυτό είναι όμως κατανοητό, αφού εκπροσωπεί τις πολιτικές και τη γενική στάση του ΑΚΕΛ απέναντι στην Ευρώπη, που αφού πρώτα προκάλεσε την οικονομική καταστροφή στην Κύπρο, παρουσίασε ως «λύση» να εγκαταλείψουμε την Ευρωζώνη και το Ευρώ, να φύγει δηλαδή η Κύπρος από την Ε.Ε.!»

Check Also

Συμπλοκή στη Λεμεσό – Καταζητούνται 7 πρόσωπα

Share Twitter Συμπλοκή στη Λεμεσό – Καταζητούνται 7 πρόσωπα Υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, βαριάς …

ΔΗΚΟ: Η κυβέρνηση «έμεινε στους τίτλους» για αντιμετώπιση του μεταναστευτικού

Share Twitter Η κυβέρνηση «έμεινε στους τίτλους» για την αντιμετώπιση της μεταναστευτικής κρίσης, ανέφερε σε …