Κ.Ε: Νέα σύσκεψη για το ποδόσφαιρο για να συγκεκριμενοποιηθούν προτεραιότητες,

Γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κυριάκου Κούσιου για τα αποτελέσματα της σημερινής σύσκεψης για την κάρτα φιλάθλου και την κατάσταση στον χώρο του κυπριακού ποδοσφαίρου

Η σημερινή σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σε θετικό και δημιουργικό κλίμα με απώτερο στόχο όλων την υιοθέτηση μέτρων, προκειμένου να διασφαλιστεί η αποτελεσματική υλοποίηση της όλης πολιτικής για την καταπολέμηση της βίας και τον εκσυγχρονισμό των σταδίων.

Αποφασίστηκε η σύγκληση νέας σύσκεψης στην παρουσία των ιδιοκτητών και διαχειριστών των σταδίων, του ΚΟΑ, της Αρχής Αδειοδότησης Σταδίων και της Αστυνομίας, για να συγκεκριμενοποιηθούν προτεραιότητες, χρονοδιαγράμματα, καθώς και η χρηματοδότηση για την ολοκληρωτική υιοθέτηση μέτρων, έτσι ώστε τα στάδια να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις που απορρέουν από τις πρόνοιες της σχετικής νομοθεσίας.

Όσον αφορά την κατάσταση στον χώρο του ποδοσφαίρου και τις καταγγελίες για χειραγώγηση αγώνων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αφού ανέπτυξε τις επτά προτάσεις της Κυβέρνησης, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την κατανόηση και την αποδοχή των προτάσεων του.

Περαιτέρω, καταγράφηκαν οι εισηγήσεις, καθώς και η προθυμία όλων των εμπλεκομένων να συνεργαστούν ως προς την επίτευξη του κοινού στόχου για την πάταξη της διαφθοράς στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Check Also

Τμήμα Δασών: Ετοιμότητα για πυρκαγιές σε επίπεδα κόκκινου συναγερμού λόγω καύσωνα

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος πληροφορεί το κοινό ότι λόγω …

Νέα κίτρινη προειδοποίηση! Επιμένει ο καύσωνας…

Σε ισχύ από χθες μέχρι και σήμερα Σάββατο στις 17.00 είναι νέα κίτρινη προειδοποίηση της …