Κύπρος εναντίον Φιλανδίας

Η Εθνική ομάδα ανδρών της Κύπρου, υποδέχεται αύριο την αντίστοιχη ομάδα της Φιλανδίας, σε μία φιλική αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στις 19:00 στο Στάδιο ΓΣΠ. Οι παίκτες του ομοσπονδιακού προπονητή, Νίκου Νιόπλια, θα επιδιώξουν την νίκη στην αυριανή αναμέτρηση, μία νίκη που θα έχει πολύ σημαντικές επιδράσεις στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών εν όψη της συνέχειας για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλου το 2014.

Η προετοιμάσια  του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ξεκίνησε από χθες και θα ολοκληρωθεί σήμερα στις 20:00, με κλειστή προπόνηση στο ΓΠΣ.

Στην Κύπρο βρίσκονται και οι διεθνείς ποδοσφαιριστές της Φιλανδίας, οι οποίοι προπονήθηκαν χθες στο Μακάρειο, ενώ η σημερινή προπόνηση θα λάβει χώρα στο ΓΠΣ.

Την σπουδαιότητα της αναμέτρησης τόνισε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Νίκος Νιόπλιας, σε δηλώσεις που παραχώρησε στα ΜΜΕ : “Η Εθνική παίζει πολύ λίγα παιχνίδια κάθε χρόνο για αυτό και το κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Θα αντιμετωπίσουμε το φιλικό με τη Φινλανδία σαν ένα πολύ δυνατό τεστ. Είναι πολύ σημαντικό που θα έχουμε αρκετές αλλαγές στη διάθεση μας… Θα δώσουμε την ευκαιρία σε νέα παιδιά να αγωνιστούν. Πρέπει να φέρουμε νέους ποδοσφαιριστές στην Εθνική. Έχουμε μια καλή φουρνιά με νέους ποδοσφαιριστές την οποία πρέπει να εκμεταλλευτούμε.”

Επίσης σημείωσε ότι επιδίωξη για το κυπριακό ποδόσφαιρο θα πρέπει να είναι η συμμετοχή Κύπριων ποδοσφαιριστών σε ομάδες του εξωτερικού “Θα ήταν χαρά μας σε κάποιο στάδιο να καταφέρουμε και εμείς ως κυπριακό ποδόσφαιρο να στείλουμε ποδοσφαιριστές στο εξωτερικό όπως συνέβαινε πριν από κάποια χρόνια. Το να έχεις πολλούς παίκτες στο εξωτερικό, αποτελεί δείγμα προόδου”.

 

Check Also

ΥΠΕΞ για κατάληψη τάνκερ : Σε συνεχή επαφή και συντονισμό με τις αρχές

ΥΠΕΞ για κατάληψη τάνκερ : Σε συνεχή επαφή και συντονισμό με τις αρχές Το Υπουργείο …

Στις Βρυξέλλες μεταβαίνει ο ΠτΔ – Ενημερώνει για ΜΟΕ και τουρκικές προκλήσεις

Στις Βρυξέλλες μεταβαίνει ο ΠτΔ – Ενημερώνει για ΜΟΕ και τουρκικές προκλήσεις H Σύνοδος του …