Κωνσταντίνος Χριστοφόρου για Γιώργο Θεοφάνους: «Ποσώς με ενδιαφέρει η άποψή του» (Video)

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και Γιώργος Θεοφάνους ανταλλάσσουν «βέλη» με αφορμή την επανένωση των ONE και τις δηλώσεις του μουσικοσυνθέτη. Ειδικότερα, ερωτηθείς για το σχόλιο του Γιώργου Θεοφάνους ότι οι ONE είναι μία μπάντα περιορισμένων δυνατοτήτων, με αφορμή την επανένωση του συγκροτήματος, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου είπε: «Θα ασχοληθώ με τη γνώμη του Γιώργου Θεοφάνους αν οι ONE που αυτός διάλεξε, είναι περιορισμένων δυνατοτήτων; Όχι, δε θα το κάνω. Νομίζω είναι μόνος του εναντίον εκατομμυρίων που έκαναν τους ONE τόσο δημοφιλείς και δε με ενδιαφέρει ποσώς η άποψή του».

«Γιατί να επικοινωνήσω μαζί του; Θα πάρω κάποια άδεια ή είναι ο Άρειος Πάγος και θα δώσει κάποια απόφαση;» απάντησε σε σχετική ερώτηση.

Ερωτηθείς για το σχόλιο του Γιώργου Θεοφάνους ότι ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου «χαντακώσε» τους ONE με την αποχώρησή του, είπε: «Θα πω ότι ο Γιώργος Θεοφάνους έχει επιλεκτική μνήμη και να κάτσει να τα θυμηθεί καλά. Αν τα πω εγώ πως ήταν τα πράγματα τότε θα μπει η αλήθεια στη θέση της αλλά βαριέμαι».

«Σιγά μη με παρότρυνε ο Γιώργος Θεοφάνους να κάνω σόλο καριέρα και σιγά μην έκανα σόλο καριέρα αν εξαρτιόμουν από τον Γιώργο Θεοφάνους, ο οποίος δούλεψε μαζί μου πριν από τρία χρόνια και μάλιστα πολύ επιτυχημένα αλλά ξεχνάει» κατέληξε φανερά ενοχλημένος ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

Check Also

Με Αλτσχάιμερ ο Γιάννης Φέρτης

Μια συγκινητική ανάρτηση για τον καλό της φίλο Γιάννη Φέρτη έκανε η Κάκια Ιγερινού. Με …

Η θερμή αγκαλιά του Τζόνι Ντεπ με τη δικηγόρο του μετά το «στρίμωγμα» στην Άμπερ Χερντ

Η νομική ομάδα του Τζόνι Ντεπ ολοκλήρωσε εχθές την αντεξέταση της Άμπερ Χερντ, η οποία …