Κτύπησαν τη πόρτα οικίας και απαίτησαν χρήματα υπό την απειλή μαχαιριού

Δύο υποθέσεις ληστείας διερευνά η Αστυνομία στην επαρχία Πάφου και στην περιοχή Μόρφου.

Για τη  ληστεία στη περιοχή Μόρφου

Χθες,  γύρω στις 2.10 το μεσημέρι, 32χρονος μετέβη στον Αστυνομικό Σταθμό Κακοπετριάς και κατήγγειλε ότι, λίγο πριν τις 1.00 το μεσημέρι του Σαββάτου, τρία άγνωστα του πρόσωπα μετέβηκαν στην κατοικία του, στην περιοχή Μόρφου, όπου αφού κτύπησαν την πόρτα του σπιτιού και τους άνοιξε η σύζυγος του, ο ένας από τους τρεις υπόπτους, με την απειλή μαχαιριού, απαίτησε από αυτήν να του δώσει χρήματα.

Σύμφωνα με την καταγγελία του 32χρονου, η σύζυγος του παρέδωσε 175 ευρώ στους υπόπτους, οι οποίοι στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Στη σκηνή διενήργησαν εξετάσεις μέλη του ΤΑΕ Μόρφου, το οποίο ανέλαβε τη διερεύνηση υπόθεσης ληστείας.

Η ληστεία στην επαρχία Πάφου διαπράχθηκε χθες το βράδυ, εναντίον υπαλλήλου ταχυφαγείου. Σύμφωνα με την καταγγελία, γύρω στις 9.10 το βράδυ του Σαββάτου, ενώ ο 29χρονος υπάλληλος του ταχυφαγείου οδηγούσε μοτοσικλέτα σε περιοχή της Πάφου, όπου μετέβη για να παραδώσει φαγητό μετά από παραγγελία, ανακόπηκε από τρία πρόσωπα.

Ο ένας από τους τρεις υπόπτους φέρεται να πρόταξε πιστόλι εναντίον του 29χρονου, απαιτώντας από αυτόν να του παραδώσει τα χρήματά του.

Στη συνέχεια οι τρεις δράστες φέρεται να απέσπασαν από τον υπάλληλο του ταχυφαγείου το τσαντάκι που αυτός είχε δεμένο στη μέση του, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 85 ευρώ σε διάφορα χαρτονομίσματα και κέρματα και τράπηκαν σε φυγή.

Σύμφωνα με την περιγραφή των τριών υπόπτων, ο ένας από αυτούς είναι λεπτής σωματικής διάπλασης, περίπου ύψους 1.70μ. και έφερε αποκριάτικη μάσκα στο πρόσωπο, ενώ οι άλλοι δύο ύποπτοι περιγράφονται ως κανονικής σωματικής διάπλασης, ύψους περίπου 1.75μ. και έφεραν ρούχινες κουκούλες στο πρόσωπο. Οι τρεις τους φορούσαν μαύρα ρούχα.

Στη σκηνή της ληστείας διενήργησαν εξετάσεις μέλη του ΤΑΕ Πάφου, το οποίο διερευνά την υπόθεση.

 

Check Also

Χειροπέδες σε 2 πρόσωπα – Από χρυσαφικά μέχρι και χειροβομβίδα εντόπισαν στο σπίτι τους

Χειροπέδες σε 2 πρόσωπα – Από χρυσαφικά μέχρι και χειροβομβίδα εντόπισαν στο σπίτι τους Εντοπίστηκαν …

Υπ. Υγείας: Διευκρινίσεις για τη μείωση της καραντίνας στενών επαφών

Υπ. Υγείας: Διευκρινίσεις για τη μείωση της καραντίνας στενών επαφών Αναφορικά με την απόφαση του …