Κούσιος: Το επίπεδο της προεκλογικής εκστρατείας του ΑΚΕΛ υποβαθμίζει την πολιτική ζωή

Σε γραπτή απάντηση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κυριάκου  Κούσιου στον Εκπρόσωπο Τύπου του ΑΚΕΛ, Στέφανο Στεφάνου, αναφέρει:

Ο κατήφορος του επιπέδου της προεκλογικής εκστρατείας του ΑΚΕΛ που υποβαθμίζει την πολιτική ζωή της χώρας μας συνεχίζεται.

Χρησιμοποιώντας μια εμφανώς προσχεδιασμένη και προσυνεννοημένη με άλλους τακτική, όπως αποδεικνύεται στην πράξη, συνεχίζει την προσωπική επίθεση κατά του ήθους, του κύρους και της αξιοπρέπειας του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Το ΑΚΕΛ προσπαθεί να βρει διεξόδους στα πολιτικά αδιέξοδα που προκαλούν οι αναχρονιστικές και αγκυλωτικές θέσεις και πολιτικές του κόμματος της Αριστεράς που έχουν ζημιώσει και εξακολουθούν να ζημιώνουν τον τόπο και τον λαό.

Οι μόνοι που με ήχο, εικόνα, αποδείξεις και δικαστικές αποφάσεις έχουν ευτελίσει τους θεσμούς και τα ήθη στην πολιτική ζωή της Κύπρου είναι το ΑΚΕΛ και τα στελέχη του.

Οποιεσδήποτε εξηγήσεις και να δώσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν πρόκειται ποτέ να κριθούν ικανοποιητικές από το ΑΚΕΛ και τους συνοδοιπόρους του, οι οποίοι θα αναμασούν τους ίδιους ανυπόστατους ισχυρισμούς και θα συνεχίζουν τη διαβολή και τη λασπολογία κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης έδωσε γραπτώς απαντήσεις προς την Επιτροπή Ελέγχου της Βουλής, επεκτεινόμενος, μάλιστα, σε θέματα που δεν καλύπτονται από τη συνταγματική αρμοδιότητα της συγκεκριμένης Επιτροπής, ενώ παράλληλα έχει καταθέσει ενόρκως ενώπιον της Διερευνητικής Επιτροπής που έχει διορίσει ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας.

Τονίζεται ότι η ανακοίνωση του ΑΚΕΛ έχει εκδοθεί σήμερα, την ώρα που επισκέπτεται την Κύπρο ο Ύπατος Εκπρόσωπος της ΕΕ αρμόδιος για την Εξωτερική Πολιτική και την Πολιτική Ασφάλειας κ. Ζοζέπ Μπορέλ, για να συζητήσει με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη θέματα που αφορούν την άτυπη πενταμερή συνάντηση για το Κυπριακό που συγκάλεσε ο ΓΓ των ΗΕ, αλλά και τις ευρωτουρκικές σχέσεις που θα απασχολήσουν το επερχόμενο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.

Αντί, λοιπόν, να επικεντρωνόμαστε στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος και ο λαός μας, όπως το Κυπριακό, η πανδημία και η Οικονομία, το ΑΚΕΛ, για προεκλογικούς και μικροκομματικούς σκοπούς συνεχίζει να βάλλει κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Check Also

Καιρός: Βροχές καταιγίδες και χιόνια στο Τρόοδος

Καιρός: Βροχές καταιγίδες και χιόνια στο Τρόοδος Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με …

Στο Τρόοδος ΜΟΝΟ με αντιολισθητικές αλυσίδες ή 4×4 λόγω χιονόπτωσης

Σύμφωνα με πρωινή ενημέρωση της Αστυνομίας για τη κατάσταση στο οδικό δίκτυο, οδρόμοι που οδηγούν …