Καταγγελίες σε πολίτες για τη μη χρήση μάσκας και κυκλοφορία χωρίς SMS

Καταγγελίες σε πολίτες για τη μη χρήση μάσκας και κυκλοφορία χωρίς SMS

Η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο πραγματοποίησε 12,296 έλεγχους παγκύπρια για παραβίαση των περιοριστικών μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού και προέβη σε 101 καταγγελίες πολιτών και ενός υποστατικού.

Οι καταγγελίες πολιτών αφορούσαν κυρίως για τη μη αποστολή sms και τη μη χρήση προστατευτικής μάσκας. Για το υποστατικό, αφορούσε τη μη χρήση προστατευτικής μάσκας από εργαζόμενο.

Όσον αφορά τους ελέγχους κατά επαρχία, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 2.415 έλεγχοι και προέκυψαν 19 καταγγελίες πολιτών και ενός υποστατικού, στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 4.027 έλεγχοι με 39 καταγγελίες πολιτών, στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 1.230 έλεγχοι με 12 καταγγελίες πολιτών, στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 1.516 έλεγχοι με 15 καταγγελίες πολιτών, στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν επίσης 1.516 έλεγχοι με 15 καταγγελίες πολιτών και στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 656 έλεγχοι χωρίς να προκύψει οποιαδήποτε καταγγελία.

Επίσης, παγκύπρια η Τροχαία διενήργησε 888 ελέγχους, από τους οποίους προέκυψε 1 καταγγελία πολιτών. Η ΜΜΑΔ διενήργησε 12 ελέγχους, από τους οποίους δεν προέκυψε οποιαδήποτε καταγγελία.

Από τους 12.296 ελέγχους οι 36 αφορούσαν τη Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία. Από τους ελέγχους δεν προέκυψε οποιαδήποτε παράβαση.

Check Also

Νουρής κατά Νικόλα για τις πολιτογραφήσεις επενδυτών της Μαρίνας Αγ. Νάπας

Νουρής κατά Νικόλα για τις πολιτογραφήσεις επενδυτών της Μαρίνας Αγ. Νάπας Τι αναφέρει στην απάντησή …

Στην αντεπίθεση Πετρίδης – Ζέτα: Το ΔΗΚΟ περιορίζεται σε μία άνευ ουσίας ισοπεδωτική κριτική

Απάντηση Υπουργείου Οικονομικών και Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων στο ΔΗΚΟ Το ΔΗΚΟ, που …