Πυρκαγιά σε γκαράζ στη Λάρνακα προκάλεσε ζημιές σε άλλα 6 αυτοκίνητα

Πυρκαγιά σε γκαράζ στη Λάρνακα προκάλεσε ζημιές σε άλλα 6 αυτοκίνητα

Σύμφωνα με τη Πυροσβεστική Υπηρεσία, στις 0.356 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε δύο μηχανοκίνητα οχήματα τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης (γκαράζ) στην οδό Καλύμνου στην Λάρνακα (περιοχή Φανερωμένης).

Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Λάρνακας με τέσσερα στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 04.42. Από την πυρκαγιά αναφλέγηκαν δοχεία φύλαξης πετρελαίου και υδραυλικού λαδιού τα οποία ο ιδιοκτήτης αποθήκευε εντός του χώρου στάθμευσης με αποτέλεσμα η πυρκαγιά να επεκταθεί στη διώροφη οικία του ιδιοκτήτη και να προκαλέσει εκτεταμένες ζημιές.

Επίσης, λόγω του κατηφορικού ανάγλυφου της περιοχής, τα πετρελαιοειδή κύλησαν φλεγόμενα στον δρόμο με αποτέλεσμα να αναφλεγούν ακόμα τέσσερα οχήματα (κάποια με εκτεταμένες ζημιές και κάποια πιο ελαφριές), τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα, τα τρία στην οδό Καλύμνου και το ένα στην οδό Αγίου Γεωργίου Μακρή (παράδρομος).

Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Επίσης στις  03.16 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε πρακτορείο στοιχημάτων στην οδό Καντάρας στον Στρόβολο. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Λακατάμιας με δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 03.40. Από την πυρκαγιά και τον καπνό υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές τόσο το κτίριο στέγασης του πρακτορείου όσο και ο εξοπλισμός του.

Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.