Καίτη Φίνου: Ο βιασμός στα δεκαπέντε της και οι εκτρώσεις!

«Ένας βιασμός σε μικρή ηλικία καθορίζει τη μετέπειτα ζωή», εξομολογείται η Καίτη Φίνου μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξη της για την χειρότερη ανάμνηση της παιδικής της ηλικίας, όταν στην τρυφερή ηλικία των 15 της χρόνων έπεσε θύμα βιασμού.

«Με καθόρισε. Δεν το σκέφτεσαι συνέχεια αυτό, ούτε σκέφτεσαι ότι ο καθένας θα σε βιάσει, αλλά κάνεις κάποιες σχέσεις με σκοπό πάνω από όλα να μην είσαι μόνη σου. Από εκεί ξεκινάς, έχει ανάγκη να έχει έναν άνθρωπο δίπλα σου, να αισθανθείς σιγουριά.

Εκεί γίνονται και πολλά λάθη, οικτρά λάθη», λέει στο περιοδικό Λοιπόν και συνεχίζει: «Ο βιασμός συνέβη το 1975, ήμουν 15 χρονών τότε και δεν πήγαινε το μυαλό μου ότι ο άλλος θα με δει πονηρά».

Η ηθοποιός παράλληλα μίλησε και για τις αποβολές που είχε. «’Έχω κάνει αποβολές. Δεν το προσπάθησα. Έκτρωση έκανα μια φορά στα 18 και άλλη μια επειδή έπρεπε. Δεν μου λείπει ένα παιδί. Τα αγαπώ. Φόνο θα έκανα για έναν και μόνο λόγο, για την κακοποίηση ενός παιδιού», λέει και καταλήγει μιλώντας για τις σχέσεις της.

«Η μεγαλύτερη μου σχέση ήταν με τον Στάθη Ψάλτη, πεντέμισι χρόνια, μετά με τον Λευτέρη Πανταζή δυόμιση χρόνια και δυόμιση χρόνια με τον πρώην άντρα μου, Γιώργο Λύρα. Κάποια στιγμή, χωρίζοντας από τον πρώην άντρα μου, δεν μπορούσα να μείνω μόνη μου. Ένας βιασμός σε παιδική ηλικία σε κάνει και θέλεις έναν άνθρωπο δίπλα σου».

Πηγή: http://www.gossip-tv.gr

Check Also

Γονίδης: Ελάχιστη κατανάλωση €800 σε συναυλία του στο Μικροχώρι Δράμας

Σε μπουζουξίδικο πρώτης πολυτελείας μετατρέπεται για χάρη της συναυλίας του Σταμάτη Γονίδη, σήμερα το βράδυ, …

Τα παθιασμένα φιλιά της Σαμάνθα Φοξ με την Λίντα Όλσεν στη πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον γάμο τους

Η Σαμάνθα Φοξ πλέει σε πελάγη ευτυχίας αφού ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με …