Κάποιοι πληρώνονται 145,000 το χρόνο για να κάθονται στις καφετέριες…

Σωρεία σκανδάλων αποκάλυψε ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ελέγχου, ο Γενικός Ελεγκτής, Οδυσσέας Μιχαηλίδης στην έκθεση του για τον ΚΟΑ.

Το τραγικότερο στο οποίο αναφέρθηκε ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης είναι η περίπτωση τεσσάρων πρώην αθλητών οι οποίοι λαμβάνουν μισθό χωρίς να εργάζονται στο πλαίσιο του σχεδίου επαγγελματικής αποκατάστασης.

Συνολικά λαμβάνουν 145 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο. Ο Γενικός Ελεγκτής, υπέδειξε ότι πρέπει να εργάζονται και να πληρώνονται και είναι αδιανόητο από τα 30 έως τα 80 τους χρόνια να κάθονται στις καφετέριες και να πληρώνονται.

«Είναι αδιανόητο κάποιος πρώην αθλητής, να παίρνει 40.000 ευρώ και να περιφέρεται στις καφετέριες», συμπλήρωσε.

Είναι λυπηρό άλλοι αθλητές διεθνούς φήμης οι οποίοι αγωνίζονται στο εξωτερικό με τα χρώματα της Κύπρου, όχι μόνο να μην παίρνουν καμία βοήθεια από τον ΚΟΑ αλλά να μην καταδέχονται καν να τους συναντήσουν.

Πρέπει επιτέλους να μπει μία τάξη σε αυτό το τόπο και όλες αυτές  οι κομματικές διακρίσεις και οι φιλίες και οι κουμπαροκρατίες  να μπουν στο περιθώριο.

 

 

Check Also

Φάκελος της Κύπρου: Οι μαρτυρίες και οι μισές αλήθειες

Share Twitter Φάκελος της Κύπρου: Οι μαρτυρίες και οι μισές αλήθειες Πώς οι πρωταίτιοι συντονίστηκαν …

Ανασχηματισμός: Αυτοί που έμειναν εκτός….

Share Twitter Ποικίλες αντιδράσεις έφερε ο πρόσφατος ανασχηματισμός. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αιφνιδίασε σχεδόν τους …