Κάλεσμα Σταύρου Μαλά σε μαζική συμμετοχή στις κάλπες

Δήλωση – κάλεσμα του υποψηφίου για την προεδρία Σταύρου Μαλά για μαζική συμμετοχή στις κάλπες

“Οι μέρες που ακολουθούν είναι ημέρες περισυλλογής και αναμέτρησης με τα προβλήματα των πολιτών και τα πραγματικά διακυβεύματα των εκλογών.

Μπαίνουμε σε μια νέα εποχή γεμάτη προκλήσεις και απειλές, αλλά και δυνατότητες επίτευξης στόχων που θα επιτρέψουν στην Κύπρο μας να ξαναγίνει πρότυπο ασφάλειας, ανάπτυξης και ευημερίας.

Οι εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή, τα ιδιαιτέρως ανησυχητικά γεγονότα που έλαβαν μέρος στα κατεχόμενα, η διαρκώς αυξανόμενη επιθετικότητα της Τουρκίας και τα σύννεφα που σωρεύονται στο ευρύτερο γεωπολιτικό μας περιβάλλον καθιστούν πια άμεση πολιτική προτεραιότητα και ιστορική αναγκαιότητα την επιτάχυνση της επίλυσης του Κυπριακού και την απαλλαγή μας από τα κατοχικά στρατεύματα και την κατάργηση των εγγυήσεων.

Η κατάσταση στην οποία βρίσκεται η πραγματική οικονομία και η πλειοψηφία των νοικοκυριών που είναι αντιμέτωπα με τη φτωχοποίηση, την ανεργία και την αδυναμία χρηματοδότησης των αναγκών τους, δεν αφήνει καμία αμφιβολία για τη στροφή που επιβάλλεται να γίνει άμεσα προς μια βιώσιμη, ολοκληρωμένη και επωφελή για όλους, ανάπτυξη.

Με το μυαλό σε αυτά ακριβώς τα διακυβεύματα, καλώ τις συμπατριώτισσες και τους συμπατριώτες μου σε μια πανστρατιά ενότητας και υπευθυνότητας που θα επιτρέψει στην πατρίδα μας να ατενίσει με αισιοδοξία και ελπίδα την επομένη των εκλογών.

Τους καλώ σε μαζική συμμετοχή στις κάλπες και υποστήριξη του υποψηφίου που με το χέρι στην καρδιά πιστεύουν ότι έχει τη βούληση και την ικανότητα, το σθένος και το σχέδιο, την ειλικρίνεια και την εντιμότητα να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του. Να είναι ο αυριανός Πρόεδρος όλων των Κυπρίων που θα βάλει οριστικό τέλος στους διχασμούς του παρελθόντος, στους αναχρονισμούς του πολιτικού μας συστήματος, στην καταπάτηση αρχών και αξιών όπως είναι η διαφάνεια, η αξιοπιστία, η αξιοκρατία.”

Check Also

Τι αναφέρουν οι αρμόδιες υπηρεσίες για απενεργοποίηση των κινητών στις φυλακές

Τι αναφέρουν οι αρμόδιες υπηρεσίες για απενεργοποίηση των κινητών στις φυλακές Tο Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών …

Προεδρικές εκλογές: 27η Δεκεμβρίου η τελευταία ημέρα εγγραφής στον εκλογικό κατάλογο

Προεδρικές εκλογές: 27η Δεκεμβρίου η τελευταία ημέρα εγγραφής στον εκλογικό κατάλογο Το Υπουργείο Εσωτερικών υπενθυμίζει, …