Ιρλανδία: Κλέφτες έλουσαν με χλωρίνη μοντέλο και την κλείδωσαν σε τουαλέτα για 20 ώρες (Photos)

Το νεαρό μοντέλο ανέφερε ότι έφτασε στο σπίτι της, στο οποίο ήταν μέσα και η γιαγιά της, στο Δουβλίνο στην Ιρλανδία στις 9 Ιανουαρίου και βρήκε έξι κλέφτες που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους.

Οι άνδρες ακινητοποίησαν την 24χρονη με την απειλή μαχαιριών και κατσαβιδιών και στη συνέχεια την κλείδωσαν στο μπάνιο.

«Μπήκα σπίτι μου και βρήκα έξι άνδρες με καλυμμένα πρόσωπα. Μου έβαλαν μαχαίρια στο λαιμό και κατσαβίδια στα μάτια μου. Μου πέταξαν χλωρίνη και με ρώτησαν που έχω τα κοσμήματα και τα μετρητά. Δεν έχω ξανανιώσει ποτέ τόσο φοβισμένη στη ζωή μου» περιέγραψε σε δηλώσεις της η νεαρή κοπέλα.

Η 24χρονη παρακάλεσε τους ληστές να μην πειράξουν τη γιαγιά της και ανέφερε ότι οι ληστές την έσυραν από τα μαλλιά μέσα σε μία μικρή τουαλέτα που δεν έχει παράθυρο, την κλείδωσαν εκεί και την άφησαν για 20 ώρες.

Η Εύα ήταν αποφασισμένη να γλυτώσει και βρήκε τρόπο να περάσει ένα χαρτάκι με τη σημείωση «πάρε την αστυνομία» στο δίπλα δωμάτιο που ήταν η γιαγιά της.

Τελικά ένας γείτονας άκουσε τις φωνές της και τη βοήθησε να σπάσει την πόρτα, ενώ οι κλέφτες τράπηκαν σε φυγή. Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Πηγή: Daily Mail

Check Also

Γαλλία: Η χαμογελαστή 16χρονη που νικήθηκε από τον κορωνοϊό..! (Video)

Share Twitter Η ιστορία της 16χρονης Ζουλί, μαθήτριας Λυκείου, που δυστυχώς δεν κατάφερε να νικήσει …

Μικραίνει η λίστα των χωρών που δεν έχουν κανένα κρούσμα κορωνοϊού…

Share Twitter Η πανδημία του κορωνοϊού έχει εξαπλωθεί σχεδόν σε ολόκληρο τον πλανήτη, καθώς σύμφωνα …