Ιρλανδία: Δύο γυναίκες έγιναν γιαγιάδες… στα 33 τους χρόνια! (Photos)

Δύο γυναίκες από την Ιρλανδία έγιναν… γιαγιάδες μόλις στα 33 τους χρόνια!

Γιαγιάδες, ναι. Καλά διαβάσατε.

Η 38χρονη, σήμερα, Phillipa Nairn, από το Κορκ, γέννησε την κόρη της, Stephanie, όταν ήταν 16 χρονών.

Η κόρη της, λοιπόν, που τώρα είναι 22 και έχει έναν 6χρονο γιο και μία 3χρονη κόρη, βάδισε στα χνάρια της μαμάς της, κάνοντας το πρώτο της παιδί επίσης στα 16 της.

Καθώς, δε, η Phillipa και Stephanie είναι πολύ κοντά ηλικιακά, έβγαιναν και συνεχίζουν να βγαίνουν στα κλαμπ μαζί, κάνοντας πολύ παρέα, αλλά και τραβώντας πάνω τους όλα τα βλέμματα, με τους περισσότερους να νομίζουν πως είναι αδερφές -και πως τα παιδιά της Stephanie είναι της Phillipa, άρα αδέρφια της!

Μπέρδεμα εν ολίγοις.

Η 22χρονη Stephanie, μάλιστα, που όταν έμεινε έγκυος για πρώτη φορά ήταν μόνη, λέει ότι όταν πάρουν χαμπάρι οι άντρες ότι είναι μαμά… της σφυρίζουν και της λένε «σέξι μαμά, έλα εδώ σε εμένα».

«Η μητέρα μου αγαπά να είναι γιαγιά. Ο γιος μου, δε, είναι μαζί της περισσότερο από ό,τι είναι μαζί μου, αγαπά τη μητέρα μου και είναι τόσο κοντά», προσθέτει.

Έχει δημιουργήσει, εξάλλου και έναν λογαριασμό στο Instagram, το Stephs_Crazy_World, όπου μοιράζεται τα σκαμπανεβάσματα της μητρότητας και της ψυχικής υγείας.

Το εντυπωσιακό είναι ότι πριν από λίγες μέρες, η 33χρονη Deborah Murphy, μια άλλη γυναίκα από το Κορκ, έγινε γνωστή σε ολόκληρη την Ιρλανδία ως «η πιο καυτή γιαγιά της χώρας», αφού η κόρη της έγινε μαμά, και αυτή, στα 16 της, όπως και η ίδια η Deborah!

«Ήταν σοκ για εμένα στην αρχή το να μάθω πως θα γίνω γιαγιά, αλλά είναι, τελικά, υπέροχο και το λατρεύω», είπε η κοπέλα. Όπα, λάθος. Η γιαγιά θέλαμε να πούμε.

Check Also

Μπάιντεν: Καλώ τον Ερντογάν να αναιρέσει την απόφαση του για την Αγία Σοφία

Share Twitter Μπάιντεν: Καλώ τον Ερντογάν να αναιρέσει την απόφαση του για την Αγία Σοφία …

Σφοδρές αντιδράσεις από τη διεθνή κοινότητα: Ο Ερντογάν «αψηφά την Ευρώπη»

Share Twitter Σφοδρές αντιδράσεις από τη διεθνή κοινότητα: Ο Ερντογάν «αψηφά την Ευρώπη» Με τις …