Θανάσιμος τραυματισμός ποδηλάτη στην Λεμεσό

Αναζητείται από την Αστυνομία οδηγός οχήματος ο οποίος παρέσυρε στον θάνατο τον 33χρονο ποδηλάτη  Παναγιώτης Χατζηνικόλα και εγκατέλειψε την σκηνή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία τον άτυχο 33χρονο εντόπισε λίγο μετά τις 6 το πρωί γυναίκα που περνούσε από την περιοχή, παρά το φράγμα Καντού, και αμέσως ενημέρωσε την αστυνομία, ενώ στο νοσοκομείο Λεμεσού όπου μεταφέρθηκε, διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Από τις εξετάσεις εντοπίστηκε κτύπημα από αυτοκίνητο στο πίσω μέρος του μοτοποδηλάτου, που είχε ως αποτέλεσμα, ο 33χρονος να εκσφενδονιστεί, να κτυπήσει βίαια σε μεταλλικό κιγκλίδωμα και να τραυματιστεί θανάσιμα. Η Αστυνομία ζητά τη βοήθεια του κοινού και καλεί οποιονδήποτε μπορεί να δώσει στοιχεία που να οδηγούν στην ταυτότητα του οδηγού που εγκατέλειψε τη σκηνή, όπως επικοινωνήσει με τη γραμμή του πολίτη στο 1460 ή στα τηλέφωνα 112 και 199.

Η τροχαία Λεμεσού σε συνεργασία με τον αστυνομικό σταθμό Επισκοπής συνεχίζουν τις εξετάσεις.
Εγκατάλειψη σκηνής τροχαίου υπήρξε εξάλλου και χθες βράδυ, όταν γύρω στις 19.15, αυτοκίνητο κτύπησε μοτοποδήλατο που οδηγούσε 61χρονος.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στην φωτοελεγχόμενη συμβολή της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού με την οδό Σταύρου Στυλιανίδη και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 61χρονου, ο οποίος υπέστη κάταγμα σπονδύλου.

Η Αστυνομία διενεργεί εξετάσεις για εντοπισμό του ασυνείδητου οδηγού, ο οποίος εγκατέλειψε τη σκηνή.

Check Also

Αβέρωφ: Η Κύπρος θα γίνει ένας από τους πιο ελκυστικούς, επενδυτικούς προορισμούς

Δήλωση Προέδρου κ. Αβέρωφ Νεοφύτου για κυβερνητική στρατηγική προσέλκυσης επενδύσεων Έχουμε μελετήσει πολύ σοβαρά την …

Κ.Ε: Ο Τατάρ επιβεβαιώνει ότι ευθύνεται η τ/κ πλευρά για τον μη διορισμό ειδικού απεσταλμένου

Ο Τατάρ επιβεβαιώνει ότι ευθύνεται η τ/κ πλευρά για τον μη διορισμό ειδικού απεσταλμένου, τόνισε …