Η υπομονή του λαού εξαντλείται όταν ακούει το ΑΚΕΛ να κατηγορεί αυτούς που ανέλαβαν την ανοικοδόμηση της χώρας

Η μόνη έγνοια της Κυβέρνησης είναι τα καλώς νοούμενα συμφέροντα της οικονομίας, των απλών πολιτών, των δυσπραγούντων ομάδων, των ανέργων, καθώς και η αναζωογόνηση όλων των επιχειρήσεων, έτσι ώστε η χώρα να μπορέσει να σταθεί στα πόδια της, αναφέρει σε γραπτή απάντηση του προς το ΑΚΕΛ, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

Γι αυτό, σημειώνει, εργάζεται νυχθημερόν η Κυβέρνηση, χωρίς παρωπίδες, ιδεολογικές αγκυλώσεις, αναποφασιστικότητα και έλλειψη οράματος, στοιχεία που μας οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση που βιώνουμε σήμερα.

“Έχει δίκαιο το ΑΚΕΛ ότι η ιώβειος υπομονή του λαού μας εξαντλείται όταν ακούει το ΑΚΕΛ, η Κυβέρνηση του οποίου φέρει ακεραία την ευθύνη για την παραλίγο χρεοκοπία της χώρας, να κατηγορεί αυτούς που ανέλαβαν το δύσκολο ρόλο της ανοικοδόμησης της χώρας μας από τις στάχτες”, προσθέτει

“Όσον αφορά τα περί ιδιωτικοποιήσεων, το λιγότερο που θα ανέμενε κανείς ήταν ότι αυτοί που τις συμφώνησαν θα είχαν την ελάχιστη ευαισθησία να μην προσβάλλουν τη νοημοσύνη του κόσμου”, καταλήγει στην γραπτή απάντηση του, ο κ. Παπαδόπουλος.

 

Check Also

ΥΠΕΞ: Αύριο προγραμματίζεται ναυλωμένη πτήση από τον Λίβανο

Share Twitter Ανακοίνωση Υπουργείου Εξωτερικών σχετικά με την δυνατότητα άμεσης επιστροφής κυπρίων πολίτων και νόμιμα …

Βαριά πρόστιμα σε υποστατικά στην Αγία Νάπα .. γιατί χόρευαν… οι πελάτες

Share Twitter Βαριά πρόστιμα σε υποστατικά στην Αγία Νάπα .. γιατί χόρευαν… οι πελάτες Το …