Η υπομονή του λαού εξαντλείται όταν ακούει το ΑΚΕΛ να κατηγορεί αυτούς που ανέλαβαν την ανοικοδόμηση της χώρας

Η μόνη έγνοια της Κυβέρνησης είναι τα καλώς νοούμενα συμφέροντα της οικονομίας, των απλών πολιτών, των δυσπραγούντων ομάδων, των ανέργων, καθώς και η αναζωογόνηση όλων των επιχειρήσεων, έτσι ώστε η χώρα να μπορέσει να σταθεί στα πόδια της, αναφέρει σε γραπτή απάντηση του προς το ΑΚΕΛ, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

Γι αυτό, σημειώνει, εργάζεται νυχθημερόν η Κυβέρνηση, χωρίς παρωπίδες, ιδεολογικές αγκυλώσεις, αναποφασιστικότητα και έλλειψη οράματος, στοιχεία που μας οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση που βιώνουμε σήμερα.

“Έχει δίκαιο το ΑΚΕΛ ότι η ιώβειος υπομονή του λαού μας εξαντλείται όταν ακούει το ΑΚΕΛ, η Κυβέρνηση του οποίου φέρει ακεραία την ευθύνη για την παραλίγο χρεοκοπία της χώρας, να κατηγορεί αυτούς που ανέλαβαν το δύσκολο ρόλο της ανοικοδόμησης της χώρας μας από τις στάχτες”, προσθέτει

“Όσον αφορά τα περί ιδιωτικοποιήσεων, το λιγότερο που θα ανέμενε κανείς ήταν ότι αυτοί που τις συμφώνησαν θα είχαν την ελάχιστη ευαισθησία να μην προσβάλλουν τη νοημοσύνη του κόσμου”, καταλήγει στην γραπτή απάντηση του, ο κ. Παπαδόπουλος.

 

Check Also

ΔΗΚΟ: Πρέπει να διερευνηθεί το Υπουργικό, διότι είτε από αμέλεια, είτε από σκοπιμότητα, έκανε την Κύπρο ρεζίλι διεθνώς

Share Twitter «Πολιτογραφήσεις χωρίς έλεγχο, είτε από αμέλεια, είτε από σκοπιμότητα – Να διερευνηθεί το …

Δικαστήριο ειδικής δικαιοδοσίας για εκποιήσεις αποφάσισε το Υπουργικό

Share Twitter Δικαστήριο ειδικής δικαιοδοσίας για εκποιήσεις αποφάσισε το Υπουργικό Το Υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε, κατά …