Τρ. Κύπρου: Λειτουργία ιστοσελίδας πώλησης ακινήτων

Λειτουργία, από σήμερα, νέας ιστοσελίδας με αντικείμενο την πώληση ακινήτων που βρίσκονται στην κυριότητά της σε Κύπρο, Ελλάδα, Ην. Βασίλειο και Ρουμανία ανακοίνωσε η Τράπεζα Κύπρου.

Σε πρώτο στάδιο, στην ιστοσελίδα φιλοξενούνται 23 ακίνητα προς πώληση στην Κύπρο, τα οποία στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι εμπορικά. Όπως αναφέρεται, ακίνητα θα συνεχίσουν να προστίθενται στην ιστοσελίδα σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Για το κάθε ακίνητο υπάρχουν πολεοδομικά στοιχεία, φωτογραφίες, χάρτης τοποθεσίας καθώς επίσης και κωδικοποιημένο έντυπο προσφοράς αγοράς ακινήτου (διαφορετικό για κάθε ακίνητο). Η εκδήλωση ενδιαφέροντος για την αγορά ακινήτου που φιλοξενείται στην ιστοσελίδα, γίνεται με υποβολή προσφοράς, για τον πρώτο μήνα φιλοξενίας του, ενώ μετά την συμπλήρωση του ενός μηνός και εφόσον το ακίνητο παραμένει αδιάθετο, θα τηρείται σειρά προτεραιότητας βάση της ημερομηνίας εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Η τράπεζα προτρέπει τους ενδιαφερόμενους να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Τράπεζας www.bankofcyprus.com.cy, ‘Ακίνητα προς Πώληση’.

Check Also

Επιτέθηκαν με πέτρες στο επιτελείο Χριστοδουλίδη, στη Λεμεσό

Επίθεση με πέτρες από αγνώστους δέχθηκε το επιτελείο του ανεξάρτητου υποψηφίου για την προεδρία της …

Επιχείρηση αστυνόμευσης στη Χλώρακα – Έριξαν πέτρες σε αστυνομικούς

Επιχείρηση αστυνόμευσης στη Χλώρακα – Έριξαν πέτρες σε αστυνομικούς Συντονισμένη επιχείρηση ελέγχων στην περιοχή Χλώρακας, …