Η σύντροφος του Μπορίς Τζόνσον, θα έχει συνάντηση με την Βασίλισσα Ελισάβετ

Όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ, μετά από εξαντλητικές συζητήσεις, μεταξύ των αρμόδιων αρχών του παλατιού και της Ντάουνιγκ Στριτ, η Βασίλισσα Ελισάβετ, αποφάσισε να συμπεριλάβει στη πρόσκληση που απέστειλε στον Βρετανό πρωθυπουργό και την νεαρή ξανθιά, σύντροφό του 55χρονου Μπόρις Τζόνσον.

Αυτή είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της Βρετανίας, που η βασίλισσα θα συναντηθεί με  ανύμφευτη σύντροφο ενός πρωθυπουργού.

Έτσι τον  επόμενο μήνα η 31χρονη Κάρι Σίμοντς, σύντροφος του νέου πρωθυπουργού της χώρας, Μπόρις Τζόνσον, αναμένεται να ταξιδέψει μαζί του στη Σκωτία και να συναντήσει την 93χρονη μονάρχη, στο παλάτι του Μπαλμόραλ στη Σκωτία, όπου αυτή την περίοδο η βασίλισσα περνά τις διακοπές της με μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Η σχετική απόφαση λήφθηκε μετά την πρώτη επίσημη εμφάνιση της Κάρι Σίμοντς, πρώην υπεύθυνης Επικοινωνίας των Τόρις, σε εκδήλωση στη Ντάουνινγκ Στριτ στο πλευρό του νέου πρωθυπουργού, την περασμένη εβδομάδα.

Το ζευγάρι υποδέχθηκε μαζί τους υπεύθυνους έξι κέντρων φροντίδας ανιάτων και επαίνεσε την «σκληρή δουλειά» τους.

Πάντως, αν και η Κάρι Σίμοντς φαίνεται πως εκτελεί επίσημα χρέη Πρώτης Κυρίας στη Γηραιά Αλβιόνα, παρόλο που δεν έχει βάλει «βέρα στο δεξί» με τον νέο πρωθυπουργό, γεγονός που καθιστά το ζευγάρι το πρώτο ανύπαντρο πρωθυπουργικό ζεύγος στη Ντάουνινγκ Στριτ, δεν αναμένεται να συνοδεύσει τον Τζόνσον και στην σύνοδο των G7 στη Γαλλία στα τέλη του μήνα καθώς έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Εκείνη την περίοδο (24 με 26 Αυγούστου) η Κάρι Σίμοντς θα βρίσκεται στις ΗΠΑ για να παρακολουθήσει τις εργασίες του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Oceana, για την προστασία των ωκεανών, στον οποίο η σύντροφος του Βρετανού πρωθυπουργού είναι σύμβουλος.

Πηγή που μίλησε στον βρετανικό Τύπο δήλωσε σχετικά με την συνάντηση της Σίμοντς με την βασίλισσα: «Έγιναν πολλές συζητήσεις αν θα ήταν σωστό για την Κάρι να λάβει πρόσκληση για το Μπαλμόραλ, αλλά στο τέλος αποφασίστηκε ότι είμαστε στο 2019 και ο κόσμος έχει αλλάξει και έχει προοδεύσει».

Η Κάρι Σίμοντς και ο Μπόρις Τζόνσον διατηρούν σχέση περίπου εδώ και ένα χρόνο.

Ο πρώην δήμαρχος του Λονδίνου και πρώην υπουργός Εξωτερικών δεν μπορεί ακόμα να παντρευτεί την σύντροφό του αφού εκκρεμεί η έκδοση του διαζυγίου του από την 55χρονη δεύτερη σύζυγό του Μαρίνα Χουίλερ. Η Μαρίνα Χουίλερ είναι δικηγόρος και μαζί της ο Τζόνσον έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά.

Check Also

Σκωτία: Ζευγάρι έκανε σεξ στο τρένο και τους κατέγραψαν οι κάμερες

Share Twitter Το ασυγκράτητο ζευγάρι που έκρινε πως ένα τρένο που εκτελούσε νυχτερινό δρομολόγιο από …

Μετέτρεψε 240 γυναίκες σε »σκλάβες του σεξ»! Τις εκβίαζε, τις έβαζε να κοιμούνται με άλλους…

Share Twitter Σοκ έχει προκαλέσει στην Βραζιλία η δράση ενός 32χρονου άνδρα, πρώην αρχηγού θρησκευτικής …