Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαία πρόβλεψη

Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαία πρόβλεψη

Κριός

Στις 19 Αυγούστου, η συναισθηματική Σελήνη στο ζώδιό σας σχηματίζει μια αρμονική γωνία με τον τυχερό Δία στον ένατο οίκο σας της περιπέτειας. Καθιστώντας τη στιγμή ιδανική για να σκεφτείτε τα πιο τρελά όνειρα και τις φαντασιώσεις σας… Και έπειτα, να τα μοιραστείτε με τους αγαπημένους σας. Η σύνδεση των σημαντικών στόχων μπορεί να σας επικεντρώσει πιο έντονα σε αυτό που θέλετε να επιτύχετε, ενώ ενισχύετε τα όριά σας.

Από 23 Αυγούστου έως 23 Σεπτεμβρίου, ο Ήλιος περνά από τον έκτο οίκο σας της ευεξίας. Αυξάνει την αποφασιστικότητά σας να ξεκινήσετε ένα φιλόδοξο σχέδιο γυμναστικής που σκεφτόσασταν για αρκετό καιρό. Όσο περισσότερη έρευνα μπορείτε να κάνετε και όσες περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να συγκεντρώσετε πριν προχωρήσετε: Τόσο καλύτερα θα είναι τα αποτελέσματα που θα έχετε, όταν κάνετε το σχέδιο αυτό μέρος της καθημερινής σας ρουτίνας.

Ταύρος

Μπορεί να βρεθείτε να λαχταράτε μια αλλαγή. Μπορεί ακόμη και να αναθεωρήσετε ένα ολόκληρο πρότζεκτ ή σχέδιο για ένα επερχόμενο ταξίδι ή μια σημαντική προσωπική προσπάθεια στις 21 Αυγούστου. Τότε η συναισθηματική Σελήνη ζευγαρώνει με τον Ουρανό στο ζώδιό σας. Θέλετε η πορεία να είναι στον δικό σας ρυθμό. Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας!

Έπειτα, η προσανατολισμένη στις σχέσεις Αφροδίτη περνά από τον πέμπτο οίκο σας του ρομαντισμού από 21 Αυγούστου έως 14 Σεπτεμβρίου. Θα φαντασιώνεστε άφθονο φλερτ με το ταίρι σας ή κάποιον που έχει πιθανότητες να γίνει σύντροφος σας. Για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα: αφήστε κάθε ένστικτο που λέει να κάνετε συγκεκριμένα σχέδια… Αφήστε τις μαγικές στιγμές να εξελιχθούν φυσικά. Αυτή η ανέμελη προσέγγιση θέτει το σκηνικό για ακόμα περισσότερες ερωτικές σπίθες.

Δίδυμοι

Ενώ η ρομαντική Αφροδίτη περνάει από τον τέταρτο οίκο σας της οικογενειακής ζωής σας από τις 21 Αυγούστου έως τις 14 Σεπτεμβρίου, μπορεί να έχετε τη διάθεση να χαλαρώσετε και να μείνετε σπίτι περισσότερο απ’ ό,τι συνήθως. Θα θελήσετε να δώσετε προτεραιότητα σε ποιοτικό χρόνο με συγγενείς και πιο κοντινούς φίλους, ενώ παράλληλα θέτετε επιπλέον ψυχική και συναισθηματική ενέργεια προς τον καλλωπισμό του σπιτιού σας. Αυτές οι χαλαρές δραστηριότητες μπορεί να μοιάζουν λίγο ξένες σε σύγκριση με το συνηθισμένο πρόγραμμά σας. Θα είναι όμως εξαιρετικά αποκαταστατικές για την ψυχή και τις σχέσεις σας.

Στις 23 Αυγούστου, η Σελήνη στο ζώδιό σας σχηματίζει τετράγωνο με τον προσανατολισμένο στη δράση Άρη στον τέταρτο οίκο σας της οικογενειακής ζωής. Μπορεί να νιώθετε ενόχληση ή θυμό, αλλά θα θέλετε να κρατηθείτε και να μην τα εκφράσετε. Η συζήτησή τους όμως με προσεγμένο και προσγειωμένο τρόπο μπορεί να αποδειχθεί πιο παραγωγική.

Καρκίνος

Θα έχετε μια έκρηξη κινήτρων και αυτοπεποίθησης για να ερευνήσετε νέους τρόπους προώθησης της ισορροπίας εργασίας και ζωής στις 21 Αυγούστου. Τότε ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος σχηματίζει μια αρμονική γωνία με τον τυχερό Δία στον έκτο οίκο σας της καθημερινής ρουτίνας. Κάντε μεγάλα και τολμηρά όνειρα, στη συνέχεια, συλλέξτε πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα σχέδιο δράσης βήμα προς βήμα. Το ‘χετε!

Από τις 21 Αυγούστου έως τις 14 Σεπτεμβρίου, η προσανατολισμένη στις σχέσεις Αφροδίτη περνά μέσα από τον τρίτο οίκου σας της επικοινωνίας. Ενθαρρύνει την ανάγκη σας για πνευματικές σπίθες με το ταίρι σας ή μια ένα πιθανό σύντροφο. Η απόλαυση δραστηριοτήτων που κάνουν τα γρανάζια της σκέψης σας να γυρίζουν, να δείτε ένα ντοκιμαντέρ που προκαλεί σκέψη, να διαβάσετε το ίδιο βιβλίο, να δείτε μια νέα έκθεση στο μουσείο ή αποδράσετε για το σαββατοκύριακο με εμπειρίες που θα σας ανοίξουν τα μάτια θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά.

Λέων

Θα συνδεθείτε με το ταίρι σε ερωτικό, ελαφρύ και πνευματικό επίπεδο στις 21 Αυγούστου. Τότε ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής στο ζώδιό σας σχηματίζει μία αρμονική γωνία με τον τυχερό Δία στον πέμπτο οίκο σας του έρωτα. Το να μοιραστείτε τις επιθυμίες σας μπορεί να σας κάνει α νιώσετε ενεργοποιημένοι και να τροφοδοτήσει τη σύνδεσή σας. Όσο περισσότερο μπορείτε να ενθαρρύνετε ο ένας τον άλλο τώρα, ειδικά μέσω υποστηρικτικών λόγων, τόσο περισσότερα πυροτεχνήματα θα δείτε!

Και από τις 23 Αυγούστου έως τις 23 Σεπτεμβρίου ο γεμάτος αυτοπεποίθηση Ήλιος περνά από τον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος. Σας φέρνει μια έκρηξη ενέργειας ώστε να πάρετε τον έλεγχο και να κυνηγήσετε ό,τι είναι αυτό που θέλατε. Αν θέλετε να προτείνετε ένα μεγάλο έργο ή να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες στην τρέχουσα θέση σας, έχετε την ενέργεια και την εστίαση να το κάνετε τώρα.

Παρθένος

Θα αισθάνεστε πιο μαγνητικοί και αισιόδοξοι ενώ η ρομαντική Αφροδίτη περνά μέσα από το ζώδιό σας από τις 21 Αυγούστου έως τις 14 Σεπτεμβρίου. Ο εσωτερικός σας κύκλος θα το παρατηρήσει και θα το σχολιάσει. Μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτή τη στιγμή ενισχύοντας τη ρουτίνα φροντίδας του εαυτού σας (με ένα πολυτελές μασάζ ή να εγγραφείτε σε ένα μάθημα νέου τύπου γιόγκας) με τρόπο που κάνει καλό στην καρδιά και το σώμα σας. Είναι επίσης φυσικό να λαχταράτε περισσότερο χρόνο με το ταίρι ή ένα πιθανό σύντροφο. Εκφράστε τις επιθυμίες σας και έπειτα κυνηγήστε τις!

Στη συνέχεια, ο σίγουρος Ήλιος περνά μέσα από το ζώδιό σας από τις 23 Αυγούστου έως τις 23 Σεπτεμβρίου. Θα έχετε ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα για την επιδίωξη των επαγγελματικών σας στόχων. Εντοπίστε ακριβώς αυτό που θέλετε, γράψτε το και πιστέψτε στη δύναμη της εκδήλωσης. Μπορεί να αποδειχθεί εκπληκτικά αποτελεσματικό.

Ζυγός

Στις 21 Αυγούστου, η συναισθηματική Σελήνη και ο Ουρανός ζευγαρώνουν στον όγδοο οίκο σας της σεξουαλικής οικειότητας. Θα έχετε την καυτή επιθυμία να αλλάξετε τα πράγματα στην κρεβατοκάμαρα ή να κάνετε μια φαντασίωση που κρύβατε μέχρι τώρα, πραγματικότητα. Το να ξέρετε τις ανάγκες σας και στη συνέχεια να τις εκφράζετε, σας κάνει να νιώθετε δυνατοί… Και στο τέλος, ικανοποιημένοι. Ο γεμάτος αυτοπεποίθηση Ήλιος θα διασχίζει τον δωδέκατο οίκο σας της πνευματικότητας από 23 Αυγούστου έως 23 Σεπτεμβρίου.

Ίσως θελήσετε να πατήσετε παύση στο συνηθισμένο πρόγραμμά σας για να περάστε περισσότερο χρόνο μόνοι σας. Να σκεφτείτε και να επαναξιολογήσετε τους προσωπικούς στόχους σας. Απλώς να επαναφορτιστείτε γενικώς από μια ιδιαίτερα κοινωνική περίοδο. Αν και μπορεί να αισθάνεστε διχασμένοι προς πολλές κατευθύνσεις, κάντε ένα διάλειμμα γιατί το αξίζετε. Και θα σας βοηθήσει να φυτέψετε σπόρους που θα σας κάνουν να αισθάνεστε ακόμα πιο ζωτικοί και παραγωγικοί τις επόμενες εβδομάδες.

Σκορπιός

Μπορεί να είναι ευκολότερο να εντοπίσετε τον τρόπο να επιδιώξετε τους μεγάλους επαγγελματικούς σας στόχους σε πιο τακτική βάση στις 19 Αυγούστου. Τότε η συναισθηματική Σελήνη στον έκτο οίκο σας της καθημερινής ρουτίνας σχηματίζει αρμονική γωνία με τον τυχερό Δία στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος. Αλλάξτε λίγο το πρόγραμμά σας προς αυτή την κατεύθυνση και μπορεί να οδηγηθείτε σε μεγάλη επιτυχία.

Περιμένετε το ημερολόγιό σας να είναι γεμάτο εκδηλώσεις, ευκαιρίες δικτύωσης, ραντεβού για φαγητό και άλλες κοινωνικές δεσμεύσεις. Αυτό χάρη στην προσανατολισμένη στις σχέσεις Αφροδίτη στον ενδέκατο οίκο σας της φιλίας από τις 21 Αυγούστου έως τις 14 Σεπτεμβρίου. Θα θελήσετε να παρευρεθείτε σε σχεδόν όλα όσα βρεθούν μπροστά σας. Αλλά σκεφτείτε ποιες προσκλήσεις είναι οι πιο σχετικές… Ποιες μπορούν να συμβάλουν στην ευτυχία και την υγεία σας καθώς περνάτε αυτή την γεμάτη περίοδο.

Τοξότης

Στις 19 Αυγούστου, η συναισθηματική Σελήνη στον πέμπτο οίκο σας του έρωτα σχηματίζει μια αρμονική γωνία με τον τυχερό Δία στο ζώδιό σας. Προτεραιότητα γίνεται να μοιραστείτε χαρούμενες, ξέγνοιαστες στιγμές με τους αγαπημένους σας και το ταίρι σας. Θα θέλετε να μοιραστείτε αυτό ακριβώς που έχετε στην καρδιά σας, χωρίς φίλτρα και πρέπει να το κάνετε. Το να είστε ανοιχτοί ενισχύει την αυτοπεποίθησή σας… Και σας βοηθά να κάνετε τις σχέσεις σας ακόμα πιο δυνατές τώρα.

Η κοινωνική Αφροδίτη περνά από τον δέκατο Οίκο σας της καριέρας από τις 21 Αυγούστου έως τις 14 Σεπτεμβρίου. Θα πρέπει να δουλέψετε με άλλους σε ένα επαγγελματικό πρότζεκτ που προσανατολίζεται στην λεπτομέρεια. Το να επιτρέπετε σε όλους να έχουν γνώμη και να φέρουν τα δυνατά τους στοιχεία μπορεί να σας φέρει την ομαδική νίκη. Η συμβολή σας μπορεί να σας κερδίζει την αναγνώριση που αξίζετε από τους προϊστάμενους.

 Αιγόκερως

Καλά θα κάνετε να κάνετε τη βαριά αλλά σημαντική συζήτηση με το ταίρι σας ή κάποιον που βλέπετε στις 21 Αυγούστου. Τότε ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής στον όγδοο οίκο σας της σεξουαλικής οικειότητας σχηματίζει μια αρμονική γωνία με τον τυχερό Δία στον δωδέκατο οίκο σας της πνευματικότητας. Όσο μένετε πιστοί σε αυτά που αισθάνεστε και στις ανάγκες σας, ενώ αναγνωρίζετε τη θέση του άλλου, είστε σε παραγωγική πορεία.

Ο σίγουρος Ήλιος περνά μέσα από τον ένατο οίκο σας της περιπέτειας από τις 23 Αυγούστου έως τις 23 Σεπτεμβρίου. Αυτό το φιλόδοξο σχέδιο που επεξεργαζόσασταν – όπως ένα νέο επιχειρησιακό μοντέλο ή τη συμμετοχή σε ένα συνέδρια– μπορεί να πάρει κεντρική θέση. Θα έχετε τη θετική οπτική και ενέργεια να αφιερωθείτε στην κάθε στιγμή της διαδρομής. Απλώς ελέγξετε ξανά ότι νιώθετε καλά για όλες οι λεπτομέρειες πριν κάνετε την αρχική σας κίνηση.

Υδροχόος

Η συνεργασία με συναδέλφους σας σε ένα μεγάλο έργο μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα ικανοποιητική στις 19 Αυγούστου. Τότε η συναισθηματική Σελήνη στον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας σχηματίζει μια αρμονική γωνία με τον τυχερό Δία στον ενδέκατο οίκο σας της δικτύωσης. Από ανταλλαγή ιδεών μέχρι την διευθέτηση των λεπτομερειών, μπορεί να νιώθετε ότι όλοι δουλεύουν σε συγχρονισμό.

Ωστόσο, μπορεί να δυσκολεύεστε να συντονιστείτε με το ταίρι σας ή με κάποιον που έχετε συνδεθεί πρόσφατα… Και αυτό να επιδεινωθεί στις 23 Αυγούστου. Τότε η συναισθηματική Σελήνη στον πέμπτο οίκο σας του έρωτα σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στον όγδοο οίκο σας της σεξουαλικής οικειότητας. Αντί να κρατάτε τα χείλη σας κλειστά, σκεφθείτε τη ρίζα των συναισθημάτων σας. Και στη συνέχεια ανοιχτείτε όσο καλύτερα μπορείτε. Η επιλογή αυτής της διαδρομής μπορεί να σας φέρει μεγάλη ανακούφιση.

Ιχθύες

Η σύνδεση με συναδέλφους κατά τη διάρκεια μιας ομαδικής κοινωνικής εκδήλωσης μπορεί να αποδειχθεί τόσο πνευματικά τονωτική όσο και να ενισχύσει τους συλλογικούς σας δεσμούς στις 20 Αυγούστου. Τότε η συναισθηματική Σελήνη στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος σχηματίζει μια αρμονική γωνία με την κοινωνική Αφροδίτη στον έκτο οίκο σας της καθημερινής ρουτίνας. Επιπλέον, οι δημιουργικές ιδέες που προκύπτουν από τις συνομιλίες σας μπορούν να αποτελέσουν το θεμέλιο μιας συναρπαστικής, προσοδοφόρας ομαδικής προσπάθειας.

Στη συνέχεια, ο γεμάτος αυτοπεποίθηση Ήλιος περνά μέσα από τον έβδομο οίκο σας των σχέσεων από τις 23 Αυγούστου έως τις 23 Σεπτεμβρίου. Θα είστε κινητοποιημένοι να δουλέψετε για τους κοινούς σας στόχους με το ταίρι σας ή έναν αγαπητό σας φίλο. Άλλο είναι να κάνετε τους υπεύθυνους ο ένας του άλλου, ενώ άλλο το να στηρίζεστε πάνω στις δυνάμεις του άλλου. Η εμπειρία μπορεί να σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε ότι είστε πιο ισχυροί και πιο επιτυχημένοι όταν συνεργάζεστε στενά.