Η σύντροφος του Γάλλου προέδρου μηνύει τους βιογράφους της

Δυναμικά απαντά η σύντροφος του Γάλλο προέδρου Φρανσουά Ολάντ,Βαλερί Τριερβελέρ, στους συγγραφείς της βιογραφίας της. Υποστηρίζει ότι όσα έχουν γραφτεί για τη δημοσιογραφική της πορεία και την προσωπική της ζωή, είναι ανυπόστατα και συκοφαντικά και ζητάει αποζημίωση 85.000 ευρώ.

Στη μήνυση που υπέβαλε για συκοφαντική δυσφήμιση και παραβίαση της ιδιωτικής της  ζωής, αναφέρει ότι “ο χαρακτήρας των κειμένων με την μορφή ισχυρισμών των συγγραφέων, που στηρίζονται σε αναπόδεικτες και κακόβουλες φήμες και είχαν ως στόχο να αμαυρώσουν την προσωπικότητα της ίδιας και τη φήμη της οικογένειάς της» την έκαναν να λάβει την απόφαση αυτή.

Όπως δήλωσε η δικηγόρος της , Φρεντερίκ Ζιφάρ, τα στοιχεία στο βιβλίο «La Frondeuse» των Κριστόφ Ζακουμπουζίν και Αλίξ Μπουιλαγκέ, βασίζονται σε δήθεν αποκλειστικές συνεντεύξεις  της συντρόφου του Γάλλου προέδρου. Η βιογραφία εξιστορεί τα πρώτα βήματα της δημοσιογράφου στο πλευρό του Φρανσουά Ολάντ , καθώς και την υπόθεση του tweet υποστήριξης που είχε στείλει στον αντίπαλο της Σεγκολέν Ρουαγιάλ, πρώην συντρόφου του Ολάντ, ανώνυμες εξομολογήσεις για το ερωτικό της παρελθόν καθώς και την επαγγελματική της εξέλιξη.

Η δίκη έχει προγραμματιστεί για τις 10 Δεκεμβρίου στο Παρίσι.

Check Also

«Truth Social» – Ο νέος ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης του Τραμπ

«Truth Social» – Ο νέος ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης του Τραμπ Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ …

Βρετανός Υπουργός: Τα κρούσματα μπορεί να φτάσουν τα 100.000 την ημέρα

Βρετανός Υπουργός: Τα κρούσματα μπορεί να φτάσουν τα 100.000 την ημέρα Οι αριθμοί μολύνσεων της …