Η πιο χαρούμενη φωτογραφία στον κόσμο! Το 71% που την κοίταξαν χαμογελούν! (Photo)

Οι ψυχολόγοι μπορούν να εξηγήσουν τί έκανε το 71% των ανθρώπων που κοίταξαν αυτή τη φωτογραφία να χαμογελάσει….hapiness

Το πρώτο χαρακτηριστικό που καθιστά την φωτογραφία με τον σκίουρο την πιο χαρούμενη στον κόσμο είναι το γεγονός ότι οι δύο άνθρωποι στο φόντο που χαμογελούν μας κάνουν αυτόματα ευτυχισμένους.

Το δεύτερο αφορά στην προδιάθεση που έχουν οι άνθρωποι να έλκονται από μικρά χαριτωμένα ζωάκια και από οτιδήποτε έχει χαρακτηριστικά μωρού.

Το τρίτο χαρακτηριστικό έχει να κάνει με το σκηνικό. Η εικόνα των όμορφων λόφων και των γαλήνιων νερών λειτουργεί έτσι ώστε ο θεατής της φωτογραφίας να νιώσει πιο ασφαλής.

Το τέταρτο χαρακτηριστικό φυσικά είναι αυτό της έκπληξης. Κανένας δεν έστησε εκεί τον σκίουρο, και η παρουσία του στην φωτογραφία έγινε με αιφνίδιο τρόπο. Έτσι, η μόνη αντίδραση που μπορεί να έχει κάποιος κοιτώντας αυτή τη σκηνή είναι να χαμογελάσει.

«Οι ξαφνικές “ωραίες” εκπλήξεις είναι καλές γιατί μας κάνουν να νιώθουμε καλύτερα ψυχολογικά καθώς πήραμε κάτι περισσότερο από ό, τι περιμέναμε», εξηγεί ειδικός.

Η φωτογραφία με τον σκίουρο τραβήχτηκε το 2009 από την Μελίσα Μπράντς και τον σύζυγό της και έγινε γνωστή μέσω μίας καμπάνιας της Coca-Cola #choosehappiness.

Check Also

Nυχτερινές δορυφορικές εικόνες της NASA που δείχνουν πώς η Ρωσία «βύθισε» την Ουκρανία στο σκoτάδι

Εικόνες της NASA, τη νύχτα από το διάστημα, αποτυπώνουν το σκοτάδι που επικρατεί στην Ουκρανία. …

Σιέρα Λεόνε: Boυλευτές τσακώνονται και να πετούν καρέκλες,μπουνιές και κλωτσιές (Videos)

Σε ρινγκ μετατράπηκε το κοινοβούλιο της Σιέρα Λεόνε στο Φρίταουν την Τετάρτη κατά τη διάρκεια …