ΑΠΟΕΛ, Απόλλωνα και Ομόνοια μαθαίνουν τους αντιπάλους τους στην Ευρώπη την Δευτέρα

Την ερχόμενη Δευτέρα 22 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν οι πρώτες κληρώσεις των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων για την ποδοσφαιρική περίοδο 2015-2016.

Οι κληρώσεις θα γίνουν στη Νιον της Ελβετίας και σε αυτές θα συμμετάσχουν οι τρεις από τις τέσσερις ομάδες που θα εκπροσωπήσουν την Κύπρου.

Συγκεκριμένα, το ΑΠΟΕΛ θα μάθει τον αντίπαλο του στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League ενώ ο Απόλλωνας και η Ομόνοια θα μάθουν τους αντιπάλους τους στον πρώτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Επίσης, Απόλλων και Ομόνοια θα μάθουν τον αντίπαλο τους στο δεύτερο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης ή το ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλος τους, σε περίπτωση που προκριθούν από τον πρώτο γύρο.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της UEFA, στις 13:00 (ώρα Κύπρου) θα γίνει η κλήρωση του πρώτου και του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League.

Στις 14:00 θα γίνει η κλήρωση του πρώτου προκριματικού γύρου του Europa League και στις 15:30 η κλήρωση του δεύτερου προκριματικού γύρου της διοργάνωσης.

Οι αγώνες του δεύτερου προκριματικού γύρο του Champions League στον οποία θα αγωνιστεί το ΑΠΟΕΛ θα γίνουν στις 14/15 Ιουλίου και στις 21/22 Ιουλίου.

Οι αγώνες του πρώτου προκριματικού γύρου του Europa League θα γίνουν στις 2 και 9 Ιουλίου και οι αγώνες του δεύτερου προκριματικού γύρου της διοργάνωσης θα γίνουν στις 16 και 23 Ιουλίου.

Στις 17 Ιουλίου θα γίνει η κλήρωση του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League στην οποία θα συμμετάσχει η ΑΕΚ Λάρνακας. Οι αγώνες θα γίνουν στις 30 Ιουλίου και 6 Αυγούστου.