Η.Ε: Έρευνες στην νεκρή ζώνη της Δένειας για εντοπισμό ναρκών

Έρευνες για τον εντοπισμό ναρκών, που πιθανόν να έχουν παρασυρθεί στην νεκρή ζώνη κοντά στη Δένεια, λόγω των σφοδρών βροχοπτώσεων των τελευταίων ημερών διενεργούν τα Ηνωμένα Έθνη.Μεγάλη επιχείρηση έχουν στήσει τα Η.Ε για τον εντοπισμό και την  εξουδετέρωση ναρκών στην περιοχή της Δένειας και του κατεχόμενου χωριού Άγιος Βασίλειος.

Εν τω μεταξύ, η περιοχή καθώς και οι γύρω δρόμοι έχουν αποκλειστεί από τα Ηνωμένα Έθνη, καθώς υπάρχουν υπόνοιες ότι λόγω των βροχοπτώσεων των τελευταίων ημερών, τα νερά του ποταμού παρέσυραν νάρκες , από δύο ναρκοπέδια στα κατεχόμενα προς τη νεκρή ζώνη, γεγονός που καθιστά εξαιρετικά επικίνδυνη τη διέλευση από την περιοχή.

Στην περιοχή βρίσκονται ήδη μέλη της Κυπριακής Αστυνομίας, ενώ άγνωστο παραμένει ακόμη εάν οι έρευνες συνεπικουρούνται και από τα κατεχόμενα. Άγνωστος επίσης παραμένει ο αριθμός των ναρκών που μπορεί να έχουν παρασυρθεί καθώς και το είδος τους.

Check Also

Σημαντικές συναντήσεις θα έχει την ερχόμενη εβδομάδα ο Πρόεδρος

Σημαντικές συναντήσεις θα έχει την ερχόμενη εβδομάδα ο Πρόεδρος Συσκέψεις, σημαντικές συναντήσεις, τελετή διορισμού του …

H Aστυνομία εντόπισε 4.000 σφαίρες διαμετρήματος 9mm σε ανοιχτό χώρο

Στον εντοπισμό μεγάλου αριθμού σφαιρών, προχώρησε χθες η Αστυνομία στην επαρχία Πάφου. Συγκεκριμένα, γύρω στις …