«Η Ελλάδα δε χρειάζεται εκλογές»

«Η χώρα δεν χρειάζεται εκλογές» αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, η οποία εκδόθηκε λίγο μετά την απόφαση των οργάνων του κόμματος να αποσύρουν τους Υπουργούς του  από την κυβέρνηση του Έλληνα πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά.

«Η ΔΗΜΑΡ θα είναι παρούσα σε αυτή τη μάχη με τις δικές της διακριτές πολιτικές θέσεις» αναφέρει στην ανακοίνωση του ο κ. Κουβέλης λέγοντας ότι το κόμμα του επιμένει στη μεταρρυθμιστική της πολιτική και στην αναζήτηση και διεκδίκηση λύσεων μέσα στην Ευρωπαϊκή πραγματικότητα και θα είναι ενεργό όσον αφορά τα παραπάνω, αλλά και αντίθετο «σε αυθαιρεσίες, αυταρχισμούς και πολιτικές που προωθούν κομματικές επιλογές και δεν υπηρετούν την ανόρθωση της χώρας, της κοινωνίας και τους δημοκρατικούς θεσμούς», όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ, μετά από απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της «δεν μετέχει στην κυβέρνηση» και ζήτησε από τους Υπουργούς, Υφυπουργούς, Γενικούς και Ειδικούς Γραμματείς, που  είχε υποδείξει να υποβάλουν τις παραιτήσεις τους.

 

Check Also

Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Σολτς: Μίλησαν για Ουκρανία, Ανατολική Μεσόγειος και διμερείς σχέσεις

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον νέο καγκελάριο της Γερμανίας Όλαφ Σολτς είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. …

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας μιλάει για καταστροφές μετά τη Μάνδρα και το Μάτι;

Ως μια κίνηση πανικού λόγω των δημοσκοπήσεων χαρακτήρισε την πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον της …