ΗΠΑ: Τουρίστες παίζουν άγριο ξύλο με τους ληστές τους σε βενζινάδικο! (Video)

Τέσσερις νεαροί αποφασίζουν να περάσουν τις ανοιξιάτικες διακοπές στους στο Φορτ Λοτερντέιλ της Φλόριντα. Στη διαδρομή σταματούν σε ένα βενζινάδικο για ανεφοδιασμό καυσίμων. Ένα μαύρο αυτοκίνητο παρκάρει σε διπλανή αντλία. Ξαφνικά, ένας άντρας με όπλο βγαίνει από το μαύρο όχημα και κατευθύνεται προς την παρέα. Σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, η ληστεία μετατρέπεται σε συμπλοκή και τελικά, ο ληστής και ο συνεργός του, τρέπονται σε φυγή.

Όλα τα παραπάνω διαδραματίστηκαν σε διάστημα ενός λεπτού. Η κάμερα ασφαλείας του βενζινάδικου κατέγραψε το άκρως επικίνδυνο για τη ζωή των νεαρών τουριστών περιστατικό και δόθηκε στη δημοσιότητα από το γραφείο του σερίφη του Λοτερντέιλ, προκειμένου να αναγνωριστούν και να εντοπιστούν οι δράστες.

Ο ληστής κατεβαίνει από το μαύρο όχημα, κρατώντας ένα όπλο στο δεξί του χέρι. Κατευθύνεται αμέσως στην παρέα και πέφτει πάνω τους, ζητώντας τα χρήματά τους. Αρχικά οι νεαροί σταστίζουν. Ο ένας όμως αντιδρά. Πιάνεται στα χέρια με τον ληστή και ακολουθούν οι υπόλοιποι.

Όλοι μαζί πέφτουν στο έδαφος. Τότε, ένα δεύτερο άτομο βγαίνει από το μαύρο όχημα και προσπαθεί να απελευθερώσει τον συνεργό του. Η συμπλοκή διευρύνεται. Ο ληστής καταφέρνει να απελευθερωθεί και όντας ζαλισμένος από τις γροθιές που είχε φάει, επιστρέφει στο μαύρο αυτοκίνητο και απομακρύνεται μαζί με τον συνεργό του.

Δείτε το βίντεο, μέσω του οποίου αποκαλύπτεται τι μπορεί να συμβεί από τη μία στιγμή στην άλλη:

Check Also

ΗΠΑ – Υπόθεση «kids for cash»: Δικαστές έστησαν κομπίνα για να στέλνουν παιδιά σε ιδιωτικές φυλακές

Δύο πρώην δικαστές της Πενσιλβάνια που επινόησαν ένα σχέδιο για να στέλνουν παιδιά σε ιδιωτικές …

Βρετανία: Η Λιζ Τρας εξακολουθεί να προηγείται σημαντικά στην κούρσα για την πρωθυπουργία

Η υπουργός Εξωτερικών Λιζ Τρας εξακολουθεί να προηγείται σημαντικά του αντιπάλου της, του Ρίσι Σούνακ, …