ΗΠΑ: Γονείς άφησαν το παιδί τους να πεθάνει από την πείνα

Ένα 9χρονο αγόρι βρέθηκε νεκρό και σε κατάσταση αποσύνθεσης μέσα στο δωμάτιό του στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ. Η κόσμος είναι συγκλονισμένος με το συμβάν…  Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, το άτυχο παιδί ζύγιζε μόνο επτά κιλά!

Το άψυχο σώμα του παιδιού βρέθηκε από τους αστυνομικούς με αποξηραμένα κόπρανα στα πόδια, στα χέρια και τα νύχια του. Οι αστυνομικοί πήγαν το σπίτι της οικογένειας κατόπιν σχετικής κλήσης της μητέρας η οποία ισχυρίζεται πως δεν γνώριζε για το θάνατο του γιου της αλά κινητοποιήθηκε από την έντονη δυσοσμία.

Ο σύζυγός της Kimberly Tutko, λέει ότι γνώριζε πως ο 9χρονος ήταν νεκρός στο δωμάτιό του αλλά δεν της είχε πει τίποτα. Σύμφωνα με τις Αρχές, τα ευρήματα από το πτώμα του άτυχου παιδιού αποκαλύπτουν πως το παιδί υποσιτιζόταν και είχε αφυδατωθεί.

Η μητέρα του παιδιού είχε κατηγορηθεί για παραμέληση ανηλίκου στο παρελθόν.

Όπως αναφέρει η Huffington Post, ο 9χρονος είχε δοθεί πολλές φορές σε ανάδοχες οικογένειες αλλά οι αρμόδιες υπηρεσίες δεν είχαν ελέγξει την οικογένεια για την κατάσταση του παιδιού από τον Οκτώβριο του 2013.

Ο πατέρας βρίσκεται ώρα αντιμέτωπος με κατηγορίες έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο, απόκρυψης θανάτου και κακομεταχείριση πτώματος ενώ η μητέρα αντιμετωπίζει την κατηγορία έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.

Check Also

ΗΠΑ – Υπόθεση «kids for cash»: Δικαστές έστησαν κομπίνα για να στέλνουν παιδιά σε ιδιωτικές φυλακές

Δύο πρώην δικαστές της Πενσιλβάνια που επινόησαν ένα σχέδιο για να στέλνουν παιδιά σε ιδιωτικές …

Βρετανία: Η Λιζ Τρας εξακολουθεί να προηγείται σημαντικά στην κούρσα για την πρωθυπουργία

Η υπουργός Εξωτερικών Λιζ Τρας εξακολουθεί να προηγείται σημαντικά του αντιπάλου της, του Ρίσι Σούνακ, …