Ευρωεκλογές: Αυτό είναι το ψηφοδέλτιο και η ενημερωτική ιστοσελίδα

Άρχισε σήμερα η εκτύπωση των ψηφοδελτίων για τις Ευρωεκλογές του Μαίου. Αναμένεται να εκτυπωθούν, 600,οοο ψηφοδέλτια. Υποβλήθηκαν 72 υποψηφιότητες – 13 συνδυασμοί και 3 ανεξάρτητοι.

Δείτε το ψηφοδέλτιο που δόθηκε στη δημοσιότητα από την υπηρεσία εκλογών:

Σήμερα ο  Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοίνωσε τη λειτουργία της ενημερωτικής ιστοσελίδας για θέματα που αφορούν τις επικείμενες ευρωεκλογές, κάτω από τη διεύθυνση euroelections2019.gov.cy.

Σημειώνεται ότι η ιστοσελίδα περιέχει πληροφορίες στην ελληνική, τουρκική και αγγλική γλώσσα.

Η πρόσβαση στην πιο πάνω ιστοσελίδα είναι δυνατή και μέσω των ιστοσελίδων του Υπουργείου Εσωτερικών www.moi.gov.cy, του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών www.pio.gov.cy, καθώς και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Δημοκρατίας www.cyprus.gov.cy.

Τις επόμενες μέρες, μέσω των πιο πάνω ιστοσελίδων, θα μπορεί κάποιος να πληροφορηθεί το εκλογικό κέντρο στο οποίο έχει κατανεμηθεί και, μετά από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, να ενημερωθεί αναλυτικά για τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας.

Check Also

Έντονα καιρικά φαινόμενα – Ανεμοστρόβιλος αναποδογύρισε 3 αυτοκίνητα

Share Twitter Ένοτνα καιρικά φαινόμενα επικρατούν στην ευρύτερη περιοχή Λευκωσίας (Στρόβολο, Λατσιά, Λακατάμια, Λευκωσία), με …

Αρχηγός Αστυνομίας: Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν στην εξιχνίαση των υποθέσεων φόνων

Share Twitter Αρχηγός Αστυνομίας: Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν στην εξιχνίαση των υποθέσεων φόνων Τις ευχαριστίες …