Ετσι θα αναβαθμίσεις δωρεάν τα Windows 7 ή 8.1 σε Windows 10!

Την ώρα που το free upgrade που έδινε η Microsoft στους χρήστες των Windows 7 και Windows 8.1 έληξε επισήμως πριν από μερικά χρόνια, υπάρχει ακόμα η δυνατότητα της δωρεάν αναβάθμισης.

Η Microsoft αφαίρεσε σταδιακά όλα τα σπέσιαλ upgrades, συνεχίζει ωστόσο να ενεργοποιεί άδειες για τα Windows 10 για όσους θέλουν να αναβαθμίσουν από τα 7 ή τα 8.1.

Και μιας και η υποστήριξη για τα Windows 7 έχει τελειώσει, είναι μια καλή στιγμή να αναβαθμίσεις στα νέα Windows, φτάνει να τα σηκώνει το σύστημά σου.

Το σημαντικό εδώ είναι πως η αναβάθμιση από Windows 7 θα εξαφανίσει όλες τις ρυθμίσεις και τις εφαρμογές. Υπάρχει η επιλογή να διατηρηθούν τα αρχεία, αυτό όμως δεν ισχύει αναγκαστικά για τις εφαρμογές. Για τα Windows 8.1, τα πράγματα είναι πιο απλά.

Πηγαίνεις λοιπόν στην ιστοσελίδα για το κατέβασμα των Windows 10 και από το τμήμα «Create Windows 10 installation media», επιλέγεις το «Download tool now», τρέχοντας την εφαρμογή.

Όταν ερωτηθείς, επιλέγεις «Upgrade this PC now».

Όταν ολοκληρωθεί η αναβάθμιση, θα πρέπει να έχεις λάβει μια ψηφιακή άδεια για τα Windows 10, που θα τη βρεις στα Settings > Update & Security > Activation…

Check Also

Πράσινο από τον ΕΜΑ φως στη χορήγηση του εμβολίου της Pfizer σε παιδιά 5 – 11 ετών

Η Επιτροπή Φαρμάκων για Ανθρώπινη Χρήση (CHMP) του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΜΑ) συνέστησε σήμερα τη …

H NASA εκτόξευσε την πρώτη αποστολή-τεστ πλανητικής άμυνας DART κατά πιθανού κινδύνου από αστεροειδή

Ξεκίνησε το ταξίδι της η αποστολή DART (Double Asteroid Redirection Test) της Αμερικανικής Διαστημικής Υπηρεσίας …