Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Στο J2US πήγα για ψυχοθεραπεία γιατί…

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Dot και μίλησε μεταξύ άλλων για τη συμμετοχή της στο celebrity talent show “Just The 2 Of Us” αλλά και την αιφνίδια διακοπή της εκπομπής της “Πάμε Πακέτο”.

«Στο J2US πήγα για ψυχοθεραπεία γιατί πέρασα μία δύσκολη περίοδο από τότε που ξαφνικά και αδικαιολόγητα σταμάτησε το ‘’Πάμε Πακέτο’’. Έγινε με έναν άκομψο τρόπο. Ήταν μία κατάσταση που ήταν σαν την καθημερινότητά μου. Όταν αυτό ακραία και ξαφνικά διακόπτεται μετά από 14 χρόνια είναι σαν ξερίζωμα. Υπάρχει μία απώλεια» είπε η ίδια.

Για τη συμμετοχή της στο show του OPEN όπου εξήγησε ότι συχνά αδικείται στις εμφανίσεις της, ανέφερε: «Δεν πήγα στο J2US για να κάνω κάποια καριέρα, θέλω να το διευκρινίσω. Πήγα γιατί θέλω να συνταχθώ στον ιερό σκοπό για τον οποίο γίνεται αυτή η προσπάθεια και πρωτίστως γιατί μέσα από αυτή τη συμμετοχή βοηθάω τα κορίτσια του ορφανοτροφείου “Μέλισσα”. Όλη η δική μου αμοιβή πηγαίνει κατ’ ευθείαν εκεί. Και χαίρομαι που τα κορίτσια αυτά το χαίρονται.

(…)Πολλές φορές ένιωσα ότι με αδίκησαν αλλά δεν με νοιάζει. Γενικά, όμως, η αδικία δεν μου αρέσει, το λέει και το όνομά μου. Ευρυδίκη, είναι αυτός που έχει ευρεία μέσα του την έννοια της δικαιοσύνης.
Γενικά θέλω να υπάρχει δικαιοσύνη στα πράγματα.
Πολλές φορές γίνεται κριτική για άλλα πράγματα που δεν έχουν σχέση με το τραγούδι και με τον τρόπο που το ερμήνευσες. Για την εμφάνιση, για τη σκηνοθεσία, για τον χορό, για υποκριτικές δεινότητες που εγώ δεν ήξερα στην αρχή ότι θα κριθούμε για όλα αυτά. Εμένα demo της φωνής μου μου ζητήσανε. Δεν μου ζητήσανε κάποια άλλα πράγματα

Check Also

H πρώην σύζυγός του του Ρόμπερτ Ντε Νίρο δεν δικαιούται «ούτε δεκάρα» από την περιουσία

Άτυχη στάθηκε τελικά η πρώην σύζυγος του Ρόμπερτ Ντε Νίρο, αφού η τελική απόφαση του …

«Βόμβα»! Η Νιουκάστλ προσφέρει 80 εκατ. ευρώ στην Πόρτο για τον Λουίς Ντίαζ

Ο αγγλικός σύλλογος βαδίζει πλέον σε νέο μονοπάτι, μετά την με την έλευση του Μοχαμέντ …