Επισκόπηση Κυπριακού τύπου

ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ : Κύριο θέμα σήμερα “Καταιγισμός νέων φόρων στο πακέτο προς Τρόικα”, ” διάτρητος ο έλεγχος , διπλά τα επιδόματα, επιστρέφονται 600,000 επιστολές ετησίως και ολόχρονα τα ξεπουλήματα.

ΠΟΛΙΤΗΣ :  “Τα πρώτα ΟΧΙ έστειλε η Τρόικα” , ξεπουλήματα κάθε μέρα  και ο υπαρχηγός έφερε γκρίνια ΑΤΗΚ πρόστιμο μαμούθ, ανατίναξαν μπούκλα είναι τα βασικά θέματα της εφημερίδας σήμερα.

ΣΗΜΕΡΙΝΗ : Κεντρικό θέμα της εφημερίδας είναι “ΦΕΥΓΕΙ Ο ΣΙΑΡΛΗ αν δεν υπογράψει ο Χριστόφιας”, έξω φρενών οι κάτοχοι αξιογράφων,φωνάζει ο ΔΗΣΥ για το νέο υπαρχηγό  και αγώνας δρόμου για διαπραγμάτευση με τη Τρόικα.

ΑΛΗΘΕΙΑ:  ” ΧΡΥΣΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ”, η κάθοδος της Τρόικας, σταματήστε τον Ραδιομαραθώνιο, δρακόντεια μέτρα για τον αγώνα της ΑΕΛ με τη Φενερμπαχτσέ και στην επιτροπή θεσμών το πόρισμα της κεντρικής για τα αξιόγραφα.

ΧΑΡΑΥΓΗ: Πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα σήμερα είναι “Χωλαίνει η διαδικασία καταχώρησης προσφορών”, αντίστροφη μέτρηση για τη Κυπριακή οικονομία,  βγάζουν μάτια οι ατασθαλίες και ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ…..

 

Check Also

Σύλληψη 30χρονης και 41χρονης που ξεγελούσαν πολίτες με ψευδείς παραστάσεις για αιτήσεις χορηγιών

Στη σύλληψη μιας 30χρονης, συνεργάτιδας της 41 ετών γυναίκας που τελεί υπό κράτηση σε σχέση …

θερμοκρασία, καιρός, κύπρος,κυρίως αίθριος,στα,καιρός θα είναι,είναι λίγο ταραγμένη,και,γύρω,λίγο ταραγμένη,ασθενής χαμηλή πίεση,παράλια,και γύρω στους,επηρεάζει την περιοχή,αίθριος,χαμηλή πίεση επηρεάζει,μέχρι,στα νοτιοδυτικά,πίεση επηρεάζει,καιρός,τοπικά στα νοτιοδυτικά,στα νοτιοδυτικά παράλια,είναι λίγο,κυρίως στα,είναι ήρεμη μέχρι,ταραγμένη,μέχρι λίγο ταραγμένη,βαθμούς,λίγο,μποφόρ,θάλασσα θα είναι,είναι ήρεμη,βαθμούς στα,παράλια και γύρω,στα ψηλότερα ορεινά,βαθμούς στα ψηλότερα,κυρίως στα ορεινά,τοπικά στα,νοτιοδυτικά,ορεινά,νοτιοδυτικά παράλια,αρχικά,και γύρω,τοπικά,μέχρι λίγο,ασθενείς,ήρεμη μέχρι λίγο,

Αίθριος ο καιρός σήμερα με τη θερμοκρασία να φτάνει τους 34 βαθμούς – Έρχονται βροχές

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά νεφώσεις …