Επισκόπηση Κυπριακού τύπου

ΣΗΜΕΡΙΝΗ: Πρωτοσέλιδο σήμερα “ΕΙΠΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΑΙ και υπογράφει το μνημόνιο” – πείστηκε ο Δημήτρης Χριστόφιας, επήλθε συμφωνία με την Τρόικα. Στα 6 δις. το τελικό ποσό για δάνεια τραπεζών. Έχει ασυλία στις συνομιλίες ο Πρόεδρος. Αυτοψία στη ναυτική βάση. Στο κελί για παραμέληση σκύλων..

ΠΟΛΙΤΗΣ: “ΕΧΟΥΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ”- δόθηκε τέλος στις διαπραγματεύσεις και έκλεισε χθες βράδυ η συμφωνία. Το κράτος διατηρεί αυτονομία κινήσεων για τις υποδομές φυσικού αερίου. Δεν αφαιρούνται υπηρεσίεες και προιόντα για τον υπολογισμό της ΑΤΑ. Προυπολογισμός μνημονίου.

ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Πρώτο θέμα “ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ”- γεφυρώθηκαν οι διαφορές με τη Τρόικα. Φόβοι για μαζικές απολύσεις στο δημόσιο. Σαρωτικές αλλαγές στα εργασιακά. Ψάχνουν τρόπους είσπραξης ενταλμάτων. Φυλακή για κακοποίηση ζώων.

ΧΑΡΑΥΓΗ: “ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ για το μνημόνιο”.Με ψηλά το ανάστημα οι ΑΚΕΛιστές δίνουν τη μάχη για τισ πρεοδρικές. Δεν θα επιστρέψουμε στον εργασιακό μεσαίωνα. Σταματήστε τους βομβαρδισμούς στη Παλαιστίνη.

ΑΛΗΘΕΙΑ: Πρώτο θέμα ΑΠΟ ΤΟ “ΟΧΙ” ΣΤΟ “ΝΑΙ” ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ – στην εποχή του μνημονίου. Επείγουσα ένεση ρευστότητας. Προυπολογισμός λιτότητας. Η ΚΡΕΤΥΚ υπό τον έλεγχο της Βουλής.

Check Also

1,203 εξώδικες καταγγελίες για τροχαίες παραβάσεις το τελευταίο διήμερο

Συνολικά 1,203 εξώδικες καταγγελίες για διάφορα τροχαία αδικήματα, προέκυψαν από τροχονομικούς οδικούς ελέγχους, από μέλη …

Στη Θεσσαλονίκη ο ΠτΔ σε εκδήλωση για τους αγώνες της Εθνικής Παλιγγενεσίας

Στη Θεσσαλονίκη ο ΠτΔ σε εκδήλωση για τους αγώνες της Εθνικής Παλιγγενεσίας Ο Πρόεδρος της …