Επίθεση του Σύριζα στην κυβέρνηση για την Κύπρο

Νέα επίθεση στην κυβέρνηση για την στάση της στο πρόβλημα της Κύπρου εξαπέλυσε με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ…«συνιστά πρόκληση η εγκληματική σιωπή της ελληνικής κυβέρνησης. Δυο μέρες μετά την απόφαση και εξακολουθεί να κρύβεται, τηρώντας σιγή ιχθύος για τα συμφωνηθέντα στο Eurogroup και τη δική της στάση»,τονίζεται σε ανακοίνωση.

Η αξιωματική αντιπολίτευση ρωτά την κυβέρνηση «αν έχει συναινέσει ή όχι στο έγκλημα εις βάρος του κυπριακού λαού και συνολικά εις βάρος των ευρωπαίων πολιτών…οι κούφιες δηλώσεις συμπαράστασης και τα ευχολόγιά του κ. Σαμαρά προκαλούν το κοινό αίσθημα και χαρακτηρίζουν μια κυβέρνηση κατώτερη των περιστάσεων, των αναγκών και των προσδοκιών του ελληνικού λαού».

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι οι αποφάσεις του Eurogroup για την Κύπρο καταδεικνύουν το πολιτικό αδιέξοδο των νεοφιλελεύθερων κυβερνήσεων της Ε.Ε. και την εμμονή τους στην καταστροφική στρατηγική των μνημονίων της λιτότητας και της χρεοκοπίας.

Το κούρεμα των καταθέσεων συνιστά μια εγκληματική επιλογή, κοινωνικά άδικη, αλλά και αποσταθεροποιητική για το ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα και συνολικά για την ευρωζώνη και ότι πρόκειται για κορύφωση στο ευρωπαϊκό μνημονιακό σήριαλ των αποσπασματικών λύσεων για κάθε χώρα, που παράγουν ένα καταστροφικό αποτέλεσμα, καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Check Also

Nέες τουρκικές υπερπτήσεις από UAV πάνω από την Κανδελιούσα

Νέες υπερπτήσεις πραγματοποίησε το πρωί του Σαββάτου ένα τουρκικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος πάνω από νησί …

Πεθερά «τσάκωσε» τη νύφη το βράδυ του γάμου με τον εραστή σε ερωτική περίπτυξη! Ξυλοκοπήθηκε ο εραστής…

Ενας γάμος στην Αχαΐα διαλύθηκε σε ένα βράδυ και συγκεκριμένα στο… πρώτο του. Συγκεκριμένα, σύμφωνα …