Εντοπισμός ηλεκτρικών εργαλείων – Αναζητούνται οι ιδιοκτήτες

Εντοπισμός ηλεκτρικών εργαλείων – Αναζητούνται οι ιδιοκτήτες

Στη δημοσιότητα φωτογραφίες για σκοπούς αναγνώρισής τους

Φωτογραφίες ηλεκτρικών εργαλείων που ανευρέθηκαν σε οικία στην Πάφο και πιστεύεται ότι αποτελούν προϊόν διαρρήξεων και κλοπών, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό την αναγνώρισή τους από τους ιδιοκτήτες τους.

Πρόκειται μεταξύ άλλων, για ηλεκτρικές και βενζινοκίνητες δεντροκοπτικές και χλοοκοπτικές μηχανές, δίσκους κοπής και τράπανα.

Για πληροφορίες το κοινό μπορεί να επικοινωνεί με το ΤΑΕ Πάφου στους τηλεφωνικούς αριθμούς 26-806021 και 26-806062.

Τα ηλεκτρικά εργαλεία εντόπισαν μέλη της Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια επιχείρησης έρευνας που διεξήχθη χθες Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου, σε οικία στην Πάφο. Στην επιχείρηση συμμετείχαν μέλη των ΤΑΕ και ΟΠΕ Πάφου, καθώς και μέλη των Αστυνομικών Σταθμών Πέγειας και Στρουμπιού.

Στην οικία εντοπίστηκαν κατά την επιχείρηση, τρία πρόσωπα, δύο άνδρες ηλικίας 26 και 36 χρόνων και μία γυναίκα ηλικίας 26 χρόνων, οι οποίοι δεν έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις για την κατοχή των ανευρεθέντων εργαλείων και συνελήφθησαν βάσει Δικαστικών ενταλμάτων, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης παράνομης κατοχής περιουσίας.

Ο 26χρονος επίσης συνελήφθη με Δικαστικά εντάλματα, αφού καταζητείτο σχετικά με παρόμοιας φύσης διερευνώμενες υποθέσεις ληστείας, διάρρηξης καταστήματος και κλοπής, που διαπράχθηκαν τον περασμένο Αύγουστο, σε φαρμακείο και σε παντοπωλείο, στην επαρχία Πάφου.

Οι τρεις ύποπτοι οδηγήθηκαν το πρωί του Σαββάτου ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, το οποίο μετά από αίτημα της Αστυνομίας, εξέδωσε εναντίον του 26χρονου, διάταγμα εξαήμερης προσωποκράτησης και εναντίον του 36χρονου και της 26χρονης, διατάγματα τριήμερης προσωποκράτησης, για σκοπούς διερεύνησης των εν λόγω υποθέσεων.

Το ΤΑΕ Πάφου και οι Αστυνομικοί Σταθμοί Πέγειας και Στρουμπιού συνεχίζουν τις εξετάσεις.