Νέα διαμαρτυρία κατά των εμβολιασμών και της μάσκας (PHOTOS)

Στην πλατεία Ελευθερίας, πραγματοποιήθηκε η νέα εκδήλωση διαμαρτυρίας εναντίoν των υποχρεωτικών εμβολιασμών και της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας .

Οι διαδηλωτές, όπως αναφέρεται σε κάλεσμα, διεκδικούν τις ατομικές τους ελευθερίες και την προστασία της κηδεμονίας των παιδιών τους σε θέματα υγείας.

Δεκάδες διαδηλωτές διαμαρτυρήθηκαν και σήμερα κατά της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας, της εφαρμογής του δικτύου 5g, και του υποχρεωτικού εμβολίου για τον κορωνοϊό.

Πάντως πάρα τις αυστηρές προειδοποιήσεις από την αστυνομία, και το γεγονός ότι η εκδήλωση καταγράφεται σε βίντεο, οι διαδηλωτές δεν ακολούθησαν τα μέτρα αποστασιοποίησης και τη χρήση της προστατευτικής μάσκας.

Μέλη της Αστυνομίας, βρίσκονταν στο χώρο της εκδήλωσης, λαμβάνοντας τα αναγκαία μέτρα για διευκόλυνση των διοργανωτών / συμμετεχόντων στην εκδήλωση, της τροχαίας κίνησης, καθώς και για αστυνόμευση της όλης εκδήλωσης.

Η αστυνομία, σε αανκοίνωσή της είχε επεσήμανει στους διοργανωτές κάποια από τα μέτρα, όπως είναι για παράδειγμα η χρήση μάσκας από όλα τα άτομα που λαμβάνουν μέρος στη διαδήλωση. Η Τήρηση μέτρων φυσικής αποστασιοποίησης μεταξύ των διαδηλωτών στο 1,5 μ.