Εκλογές ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας

«Σε αυτή την κρίσιμη καμπή για τον τόπο και για το λαό, μόνο μια λύση υπάρχει και είναι πολιτική λύση: Εκλογές για να μιλήσει ο λαός» ζήτησε ο  Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας , μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του. «Το παραμύθι αυτό πρέπει κάποια στιγμή να τελειώσει. Η κοινωνία δεν μπορεί να αντέξει άλλο τους μαθητευόμενους μάγους της συμφοράς».

Ο κ. Τσίπρας κάλεσε τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Αριστεράς να έχουν το μυαλό τους, γιατί όπως είπε, «τούτες τις μέρες αποφασίζουν για το μέλλον του τόπου… είναι μια κρίσιμη επιλογή, αλλά ξεκάθαρο το δίλημμα. Είτε συντάσσονται με το μαύρο μέτωπο του μνημονίου και της εξάρτησης, ως δορυφόροι της νέας μνημονιακής συντηρητικής παράταξης του κου Σαμαρά, είτε δικαιώνουν την ιστορία τους και ανανεώνουν τη παρουσία τους και τη πολύτιμη συμμετοχή τους στο μέτωπο της σωτηρίας του λαού μας, της δημοκρατίας και της κοινωνίας. Τους καλούμε να πράξουν το δεύτερο».

Ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε τον Έλληνα πρωθυπουργό για ανυπαρξία διαπραγμάτευσης και εκβιαστικά ψέματα προκειμένου να γαντζωθεί στην εξουσία, και σε σκληρή γλώσσα υποστήριξε ότι Σαμαράς και Βενιζέλος προσπαθούν «να σώσουν το πολιτικό τους τομάρι».

 

 

Check Also

Ανησυχία στην Ελλάδα για τα 33 νέα κρούσματα κορωνοϊού

Share Twitter Ανησυχία στην Ελλάδα για τα 33 νέα κρούσματα κορωνοϊού Όπως ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ, …

Κορονοϊός – Eλλάδα: 27 νέα κρούσματα – Που εντοπίστηκαν

Share Twitter Κορονοϊός – Eλλάδα: 27 νέα κρούσματα – Που εντοπίστηκαν Είκοσι επτά νέα κρούσματα …