Δύο νέες συλλήψεις για υποβοήθηση παράνομης εισόδου στη Κ.Δ.

Δύο νέες συλλήψεις για υποβοήθηση παράνομης εισόδου στη Κ.Δ.

Στη σύλληψη ακόμη δύο προσώπων προχώρησαν σήμερα, μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με την υπόθεση υποβοήθησης της παράνομης εισόδου, διέλευσης και παραμονής στην Κυπριακή Δημοκρατία, που προέκυψε κατά τον έλεγχο αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα, το περασμένο Σάββατο, 15 Μαΐου, στη Λάρνακα.

Δύο από τα τέσσερα πρόσωπα που επέβαιναν στο όχημα, άντρες ηλικίας 52 και 45 ετών, συνελήφθησαν την ίδια μέρα και τέθηκαν υπό οκταήμερη κράτηση, βάσει δικαστικών διαταγμάτων, που εκδόθηκαν την επομένη, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων, ενώ τα άλλα δύο πρόσωπα, άντρες ηλικίας 44 και 35 ετών, μεταφέρθηκαν σε κέντρο υποδοχής και προσωρινής φιλοξενίας.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης από τον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης, προέκυψαν στοιχεία εναντίον άλλων δύο προσώπων, άντρες ηλικίας 38 και 36 ετών. Οι δύο ύποπτοι συνελήφθησαν με δικαστικά εντάλματα, από μέλη της Αστυνομίας, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, στις 7.30 το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας σταμάτησαν για έλεγχο το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι τέσσερις άντρες ηλικίας 52, 45, 44 και 35 ετών, σε περιοχή της Λάρνακας.

Οι 52χρονος και 45χρονος διαπιστώθηκε ότι διαμένουν στην Κύπρο, ενώ οι άλλοι δύο δεν έφεραν οποιοδήποτε αποδεικτικό στοιχείο, για τη διαμονή τους στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας. Ανακρινόμενοι οι τέσσερις άντρες, έδωσαν κάποιους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης συνεχίζει τις εξετάσεις.

Check Also

Κίνηση Προσφύγων Αμμοχώστου: Ενεργοποίηση της κοινωνίας των πολιτών, για άσκηση πολιτικής πίεσης στα κέντρα λήψης αποφάσεων

Κίνηση Προσφύγων Αμμοχώστου: Ενεργοποίηση της κοινωνίας των πολιτών, για άσκηση πολιτικής πίεσης στα κέντρα λήψης …

Αβέρωφ: Η Κύπρος θα γίνει ένας από τους πιο ελκυστικούς, επενδυτικούς προορισμούς

Δήλωση Προέδρου κ. Αβέρωφ Νεοφύτου για κυβερνητική στρατηγική προσέλκυσης επενδύσεων Έχουμε μελετήσει πολύ σοβαρά την …