Δύο γυναίκες κατηγορήθηκαν ότι έκλεψαν και ο όχλος τις χτύπησε και τις ξεγύμνωσε..! (Video)

Το περιστατικό συνέβη σε εμπορικό κέντρο στην πόλη Ταπατσούλα στο Μεξικό. Ο όχλος πήρε το νόμο στα χέρια του όταν κάποιος μαγαζάτορα κατηγόρησε δυο γυναίκες ότι του έκλεψαν μέσα από το κατάστημα του ρούχα.

Ο καταστηματάρχης βγήκε έξω και άρχισε να φωνάζει και να δείχνει τις δυο γυναίκες οι οποίες κρατούσαν σακούλες γεμάτες ρούχα.

Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα δημιουργήθηκε ένας όχλος ο οποίος πήρε το νόμο στα χέρια του, χωρίς κανείς να γνωρίζει εάν ήταν ή όχι πράγματι ένοχες.

Άνδρες και γυναίκες άρχισαν να βρίζουν τις δυο φερόμενες κλέφτρες και γρήγορα τις χτύπησαν με δύναμη και τις έριξαν στο έδαφος.

Πεσμένες καθώς ήταν δέχονταν βρισιές φτυσιές, κλωτσιές, μπουνιές, ενώ κάποιο τους έσκισαν τα ρούχα που φορούσαν. Και όχι μόνο αυτό. Μια γυναίκα εργαζόμενη σε κατάστημα πήρε ένα ψαλίδι και άρχισε να τις κουρεύει σαν να ήταν πόρνες των ναζί στο Παρίσι στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, ή σαν να ήταν πρόβατα.

Όσο γρήγορα άναψα η σπίθα άλλο τόσο γρήγορα ο όχλος διαλύθηκε γύρω από τις γυναίκες οι οποίες με δυσκολία και βαστώντας τα κουρελιασμένα ρούχα τους, απομακρύνθηκαν.

Είναι χαρακτηριστικό πως η αστυνομία δεν έχει ξεκινήσει καν τη διαδικασία για να εντοπίσει, τόσο τις γυναίκες όσο και εκείνους που τις χτύπησαν.

Check Also

Η Ιωάννα Τούνη… ερωτευμένη στη Μύκονο (Video)

Share Twitter Η Ιωάννα Τούνη μπορεί να αποτελεί ΄για πολλούς sex symbol, ωστόσο η ίδια …

Viral! Απίστευτος Βρετανός οδηγός..! (Video)

Share Twitter Ο οδηγός του δίπορτου αυτοκινήτου, έγινε viral καθώς κατάφερε με έναν μοναδικό τρόπο …