ΔΗ.ΠΑ: Η Τουρκία βρίσκεται ήδη στο τεμάχιο 8 κι εμείς …τον χαβά μας

Εμείς τον χαβά μας… αναφέρει σε γραπτή ανακοίνωση η Δημοκρατική Παράταξη για τις τουρκικές προκλήσεις στην ΑΟΖ.

Η σημερινή παραδοχή του Διευθυντή του Τμήματος Περιβάλλοντος, ότι το 2017 αναρτήθηκε για κάποιες ημέρες, στην ιστοσελίδα του Τμήματος, η περιβαλλοντική μελέτη που ετοιμάστηκε από την εταιρεία ΕΝΙ και παραδόθηκε στο κράτος για το κοίτασμα «Ερατοσθένης Νότιο», είναι χαρακτηριστική του τρόπου που αντιμετωπίζουμε ακόμα και τα εθνικά μας ζητήματα.

Δυστυχώς, βγάζουμε τα μάτια από μόνοι μας και μετά ψαχνόμαστε για το ποιος φταίει.

Ενώ η Τουρκία προχωρεί μεθοδικά τους σχεδιασμούς της, με το Γιαβούζ να βρίσκεται ήδη στο τεμάχιο 8 της κυπριακής ΑΟΖ, εμείς τον χαβά μας.

Αντί όλοι μας να δούμε πως αντιμετωπίζουμε την αυξημένη τουρκική προκλητικότητα, εμείς το μόνο που κάνουμε είναι να αλληλοτρογώμαστε.

Αν δεν το έχουμε αντιληφθεί, καλά κάνουμε να κατανοήσουμε πως η κατάσταση είναι ιδιαίτερα δύσκολη και επικίνδυνη. Δεν είναι η ώρα της αυτοδικαίωσης κανενός.

Μπροστά στους εθνικούς κινδύνους και τις προκλήσεις που απειλούν το μέλλον μας, όλες οι πολιτικές δυνάμεις οφείλουμε να παραμερίσουμε τις όποιες κομματικές σκοπιμότητες και να ενισχύσουμε τις προσπάθειες για ανάσχεση της τουρκικής προκλητικότητας.

Check Also

Κορωνοϊός – Εθνική αναφορά: Χειρότερος μήνας σε θανάτους, ο Αύγουστος

Κορωνοϊός – Εθνική αναφορά:  Επικαιροποιημένα επιδημιολογικά δεδομένα μέχρι τις 13 Σεπτεμβρίου, καθώς και η αναφορά …

Καταγγελίες υποστατικών για πελάτες χωρίς Safe Pass

Οι δύο καταγγελίες υποστατικών στη Λευκωσία αφορούσαν σε μη παρουσία προσώπου στην είσοδο για έλεγχο …