ΔΗΠΑ για σκάνδαλο χρυσών διαβατηρίων: Τώρα είναι η ώρα που πρέπει να μιλήσει η Δικαιοσύνη

ΔΗΠΑ για σκάνδαλο χρυσών διαβατηρίων: Τώρα είναι η ώρα που πρέπει να μιλήσει η Δικαιοσύνη

«Σε σχέση με το ενδιάμεσο πόρισμα για τις πολιτογραφήσεις, γινόμαστε μάρτυρες για άλλη μια φορά έντονων κομματικών αντιπαραθέσεων και αντεγκλήσεων για θέματα που κανονικά θα έπρεπε να ήταν αυτονόητα.

Κάποιοι, μάλιστα, παρουσιάζονται ως δικαιωμένοι, ενώ το ίδιο το πόρισμα τους παρουσιάζει να έχουν ενεργό εμπλοκή και σύγκρουση συμφέροντος στο σκάνδαλο των χρυσών διαβατηρίων.

Αυτό και αν είναι πρόκληση για τους πολίτες. Αυτό και αν είναι παραπληροφόρηση. Αυτό και αν είναι στρεψοδικία.

Ας πάψουν να υποτιμούν την νοημοσύνη των πολιτών και ας κοιταχτούν πρώτα στον καθρέφτη.

H ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ τόνιζε εξ΄αρχής και συνεχίζει να ζητά «όλα στο φως». Καμία ανοχή σε φαινόμενα διαφθοράς και διαπλοκής από όπου και αν προέρχονται, οποιοδήποτε ονοματεπώνυμο και αν έχουν.

Τώρα είναι η ώρα που πρέπει να μιλήσει η Δικαιοσύνη. Και ελπίζουμε πως θα αρχίσουν άμεσα από τις αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους, σε συνεργασία με την Εισαγγελία οι απαραίτητες διαδικασίες, προκειμένου να βρεθούν ενώπιον των δικαστηρίων και να πληρώσουν οι υπαίτιοι το νόμιμο τίμημα.»

 

Check Also

Σιακαλλή για πολιτογραφήσεις: Είχε διαφωνήσει με ΥΠΕΣ, δεχόταν παρεμβάσεις

Σιακαλλή για πολιτογραφήσεις: Είχε διαφωνήσει με ΥΠΕΣ, δεχόταν παρεμβάσεις Ήταν πολύ συνηθισμένο φαινόμενο να υπάρχουν …

Αλληλεγγύη: Δεν πιστεύουμε πια τα νούμερα – Τα στοιχεία είναι ψευδή

Με έντονο τρόπο αντιδρά σε γραπτή ανακοίνωση το Κίνημα Αλληλεγγύη, για τη διαχείρηση της πανδημίας …