ΔΗΚΟ: Η ευθύνη για τη διολίσθηση του κυπριακού βαραίνει ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ

Η ευθύνη για τη διολίσθηση του κυπριακού, βαραίνει τις ηγεσίες του ΔΗΣΥ και του ΑΚΕΛ, που για δέκα χρόνια συμπορεύονται, αναφέρει σε ανακοίνωση το ΔΗΚΟ.

Η δήλωση του κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, ότι βλέπει το «παράθυρο ευκαιρίας» για το κυπριακό να κλείνει και η επιμονή της ηγεσίας του ΑΚΕΛ για επανέναρξη διαπραγματεύσεων άνευ όρων και προϋποθέσεων, αποτελεί κοινή ομολογία αποτυχίας της πολιτικής ΔΗΣΥ – ΑΚΕΛ στο κυπριακό, των τελευταίων δέκα ετών.

Η πραγματικότητα αποδεικνύει πως οι χειρισμοί στο κυπριακό, από το 2008 και μετά, έχουν φέρει την πλευρά μας στη χειρότερη θέση από ποτέ.

Η ευθύνη για τη διολίσθηση του κυπριακού, βαραίνει τις ηγεσίες του ΔΗΣΥ και του ΑΚΕΛ, που για δέκα χρόνια συμπορεύονται.

Και τώρα, σε μια κρίσιμη περίοδο, ουσιαστικά ομολογούν ότι απέτυχαν και επιδίδονται σε παιγνίδι εντυπώσεων και αλληλοεπίρριψης ευθυνών.

Το Δημοκρατικό Κόμμα καλεί την κυβέρνηση, το ΑΚΕΛ και τον ΔΗΣΥ να εγκαταλείψουν, έστω και την υστάτη, τους ευσεβοποθισμούς και την αφελή εκτίμηση των δεδομένων.

Η πολιτική, που ακολουθήθηκε τα τελευταία δέκα χρόνια, επέφερε δυσμενή αποτελέσματα και επιβάλλεται να αλλάξει.

Check Also

ΔΗΚΟ: Η απόφαση του Ανωτάτου δεν αναιρεί την αυταπόδεικτη σύγκρουση συμφέροντος

«Η απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου δεν αναιρεί το πολιτικά μεμπτό γεγονός» δηλαδή την  αυταπόδεικτη σύγκρουση …

Ανώτατο: Αντισυνταγματική η απόφαση της Βουλής για έλεγχο Γ. και Β. Εισαγγελέα

Αντισυνταγματική, εξ υπαρχής άκυρη και άνευ οιουδήποτε απολύτως νομικού αποτελέσματος κρίθηκε από το Ανώτατο Δικαστήριο …