ΔΗΚΟ: Επιχείρηση αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, από την κυβέρνηση

Για επιχείρηση αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, από την κυβέρνηση κάνει λόγο σε γραπτή ανακοίνωση το ΔΗΚΟ αναφορικάμε τη διαρροή υποθέσεων ΜΕΔ.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Μπροστά στις τεράστιες ευθύνες που τις καταλογίζει το πόρισμα για το έγκλημα κατά του Συνεργατισμού, η κυβέρνηση επιλέγει την αήθη μέθοδο της επιλεκτικής διαρροής για υποθέσεις Μη – Εξυπηρετουμένων Δανείων Πολιτικά Εκτεθειμένων Προσώπων και της πρόκλησης κουτσομπολιού, με στόχο τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης.

Το Δημοκρατικό Κόμμα, από την πρώτη στιγμή της έκδοσης του πορίσματος, απαιτεί:

Τη δημοσιοποίηση ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ των στοιχείων αναφορικά με τις διαγραφές δανείων ύψους 1,1 δισεκατομμυρίων ευρώ και τη δημοσιοποίηση ΟΛΩΝ των Μη –Εξυπηρετουμένων Δανείων των Πολιτικά Εκτεθειμένων Προσώπων.

Το Δημοκρατικό Κόμμα θέλει να γνωρίζει ο λαός τις περιπτώσεις προνομιακής διαγραφής δανείων, που συνιστούν δυσμενή διάκριση σε βάρος όλων των οφειλετών.

Όποιες μεθόδους και να επινοήσει η κυβέρνηση, για να παραπλανήσει εκ νέου την κοινή γνώμη, η ουσία παραμένει αναλλοίωτη:

Στο πόρισμα καταγράφεται ρητά και με σαφήνεια ότι η πολιτική ευθύνη για την κατάρρευση του Συνεργατισμού βαραίνει αποκλειστικά την κυβέρνηση Αναστασιάδη και ΔΗΣΥ, από το 2013 και μετά.

Η παραίτηση ή η παύση του Υπουργού Οικονομικών είναι επιβεβλημένη.

Δεν θα σταματήσουμε να αξιώνουμε την ανάληψη της πολιτικής ευθύνης

Check Also

Ευρωεκλογές: Σε ποια κόμματα έδωσαν τη ψήφο τους οι τουρκοκύπριοι

Share Twitter Αυξημένη ήταν η συμμετοχή των τουρκοκυπρίων στις Ευρωεκλογές. Η συμμετοχή των Τουρκοκυπρίων ψηφοφόρων …

«Χάος» στα οικονομικά της Νομικής Υπηρεσίας – Καθυστερημένα έσοδα €2 εκατ.

Share Twitter Δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα η Ειδική Έκθεση «Έλεγχος Καθυστερημένων Εσόδων Νομικής Υπηρεσίας στις …