Γ. Εισαγγελέας για πόρισμα: Οποιαδήποτε κριτική θα πρέπει να τεκμηριώνεται

Οποιαδήποτε κριτική θα πρέπει να τεκμηριώνεται, τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Γενικος Εισαγγελέας αναφορικά με τη συζήτηση ως αποτέλεσμα της Έκθεσης της Ερευνητικής Επιτροπής για την Κατάρρευση του Συνεργατισμού

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Αναφορικά με τη δημόσια συζήτηση η οποία διεξάγεται ως αποτέλεσμα της δημοσιοποίησης της Έκθεσης της Ερευνητικής Επιτροπής για την Κατάρρευση του Συνεργατισμού, ασφαλώς και είναι επιτρεπτή η άσκηση κριτικής για το έργο που έχει επιτελεσθεί από την Επιτροπή, είτε με θετική προσέγγιση, είτε με αρνητική, πλην όμως:

α. Η οποιαδήποτε κριτική σε σχέση με Εκθέσεις Επιτροπών οι οποίες διορίζονται είτε από το Υπουργικό Συμβούλιο, είτε από τον Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας θα πρέπει να γίνεται τεκμηριωμένα και με την κατάλληλη επιχειρηματολογία και όχι με γενικολογίες.

β. Οποιεσδήποτε απαξιωτικές αναφορές είτε προς την Έκθεση της Επιτροπής, είτε προς τα μέλη της, εκείνο που επιτυγχάνουν δεν είναι να μειώσουν το κύρος οποιασδήποτε συγκεκριμένης Επιτροπής ή των μελών της, αλλά να φθείρουν και να πλήξουν τον ίδιο τον θεσμό των Ερευνητικών Επιτροπών και τη χρησιμότητα που υπηρετεί με βάση την κείμενη νομοθεσία.

Check Also

Σοβαρό τροχαίο στη Λάρνακα – Στην εντατική 39χρονος μοτοσικλετιστής

Share Twitter Σοβαρό τροχαίο στη Λάρνακα – Στην εντατική 39χρονος μοτοσικλετιστής Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται …

Σύλληψη 39χρονου για υπόθεση παράνομης καλλιέργειας φυτών κάνναβης

Share Twitter Σύλληψη 39χρονου για υπόθεση παράνομης καλλιέργειας φυτών κάνναβης Στη σύλληψη 39χρονου προχώρησε σήμερα …