Γιολίτη: Ανησυχητική η αύξηση της χρήσης ναρκωτικών

Κοινή επίσκεψη στην Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών, πραγματοποίησαν σήμερα η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως κα. Έμιλυ Γιολίτη και η Ηγεσία της Αστυνομίας, στο πλαίσιο των συναντήσεων τους με μέλη των Αστυνομικών Διευθύνσεων, Τμημάτων, Μονάδων και Υπηρεσιών με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων τους.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής με τα μέλη της Αστυνομίας, η Υπουργός ανέφερε, ότι η Υπηρεσία επιτελεί σημαντικό, πολυεπίπεδο, και πολύπλευρο έργο και δίνει καθημερινό αγώνα για την καταπολέμηση της εμπορίας, διακίνησης και χρήσης ναρκωτικών. Τα ναρκωτικά, είπε, αποτελούν σήμερα ένα σύνθετο και πολυδιάστατο πρόβλημα, ενώ υπογράμμισε ότι η αύξηση της χρήσης τους είναι ανησυχητική.

Σημείωσε δε, ότι συμμερίζεται τα προβλήματα των αστυνομικών της Υ.ΚΑ.Ν και τον κίνδυνο που διατρέχουν καθημερινά. Τόνισε επίσης ότι η Αστυνομία έχει να παράξει το σημαντικότερο έργο για την πρόληψη και καταπολέμηση του εγκλήματος γενικότερα.

Από την πλευρά του, ο Αρχηγός Αστυνομίας κ. Στέλιος Παπαθεοδώρου αφού συνεχάρη τα μέλη της Υ.ΚΑ.Ν για το αξιόλογο έργο το οποίο επιτελούν, αναφέρθηκε στην πολυπλοκότητα, την επικινδυνότητα, αλλά και τις δυσκολίες τις οποίες αντιμετωπίζουν τα μέλη της Υπηρεσίας κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Παράλληλα, ζήτησε από τα μέλη όπως συνεχίσουν να εργάζονται με τον ίδιο ζήλο και αφοσίωση στο καθήκον και να σημειώνουν επιτυχίες κατά των ναρκωτικών, κάτι το οποίο αυξάνει σημαντικά τα επίπεδα εμπιστοσύνης του πολίτη προς την Αστυνομία.

Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκαν σε ένα εποικοδομητικό και θετικό κλίμα διάφορα ζητήματα που απασχολούν τα μέλη της Αστυνομίας και άπτονται της βέλτιστης εκτέλεσης των καθηκόντων τους.

Ο Αρχηγός Αστυνομίας δεν παρέλειψε να εκφράσει τη στήριξή του προς τα μέλη της ΥΚΑΝ, χαρακτηρίζοντας τα ως ένα από τα νευραλγικά Τμήματα της Αστυνομίας, που ομολογουμένως καλούνται να λειτουργήσουν σ’ ένα δύσκολο, μέσα στις σημερινές συνθήκες, εργασιακό περιβάλλον.

Check Also

Νικόλας: Γιατί υποβάλλεται αίτημα να παραιτηθεί η Βουλή, χωρίς την προϋπόθεση παραίτησης του προέδρου της Δημοκρατίας

Share Twitter Γιατί υποβάλλεται αίτημα να παραιτηθεί η Βουλή, χωρίς την προϋπόθεση παραίτησης του προέδρου …

Στεφάνου: Ξεκάθαρη η θέση του ΑΚΕΛ – Να παραιτηθεί ο Αναστασιάδης και η Κυβέρνησή του

Share Twitter Ξεκάθαρη η θέση του ΑΚΕΛ τόνισε σε δήλωσή του ο Εκπροσώπος Τύπου του …