Γιατί όλα τα ΜΜΕ της Αριστεράς είναι ενάντια στην Τρόικα;

Τον τελευταίο καιρό τα Κυπριακά Μέσα Ενημέρωσης, όπως Χαραυγή, Γνώμη, Άστρα και Ρικ ξεκίνησαν οργανωμένα και σταδιακά να τάζονται ενάντια στην Τρόικα, λειτουργώντας ως αντιπολίτευση.  Από ό,τι  φαίνεται οι κυβερνόντες δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι εδώ και πέντε σχεδόν χρόνια κυβερνάνε τον δύσμοιρο και ανήμπορο Κυπριακό λαό.

Η εβδομαδιαία εφημερίδα  που προέρχεται από τον κομματικό χώρο του ΑΚΕΛ κυκλοφόρησε με τίτλο ‘’ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ’’. Ποιος θα υπογράψει το μνημόνιο της Τρόικα Κύπριοι; Η ερώτηση είναι ρητορική και η απάντηση αυτονόητη. Την υπογραφή θα την βάλει ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο κ. Δημήτρης Χριστόφιας, οποίος εκλέχτηκε θριαμβευτικά από τον ίδιο τον Κυπριακό λαό πριν από 5 χρόνια. Όπως δείχνει η κατάσταση, ο λαός μετάνιωσε για την στήριξή του στον κ. Δημήτρη Χριστόφια και τώρα θέλει να τον επιπλήξει. Η τρόικα καταφθάνει στην Κύπρο με ένα επιβλητικό μνημόνιο και οι κυβερνόντες δεν μπορούν να παίζουν με τον Κυπριακό λαό και με την εμπιστοσύνη τους.

Check Also

Σημαντικές συναντήσεις θα έχει την ερχόμενη εβδομάδα ο Πρόεδρος

Σημαντικές συναντήσεις θα έχει την ερχόμενη εβδομάδα ο Πρόεδρος Συσκέψεις, σημαντικές συναντήσεις, τελετή διορισμού του …

Ποιοι και γιατί βλέπουν πιθανή «εκτόξευση» του πετρελαίου στα… $380 το βαρέλι!

Οι διεθνείς τιμές του πετρελαίου θα μπορούσαν να φτάσουν στα «στρατοσφαιρικά» 380 δολάρια ανά βαρέλι, …